Bez gužvi oko "Marakane", navijači našli skrovište kod "Klarka Kenta"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.12.2018.
18:21
Izvor: Sportske.net

Tri sata pre početka utakmice Crvena zvezda - PSŽ oko stadiona "Rajko Mitić" nema gužvi. Loša vest je da kiša počinje da pada jače i da postoje izgledi da će preći u sneg.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Nešto manje od tri sata ostalo je do početka poslednje utakmice grupne faze Lige šampiona koju će fudbaleri Crvene zvezde odigrati na domaćem terenu protiv Pari Sen Žermena.

Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" imaće takmičarski značaj za oba tima jer domaćin pobedom ostaje u igri za prezimljavanje u Evropi, dok se PSŽ bori sa Liverpulom i Napolijem za mesto u eliminacionoj fazi elitnog takmičenja.

Trenutno nema gužvi ispred stadiona, mada navijači polako počinju da pristižu. Loša vest je da kiša počinje da pada nešto jačim intenzitetom, pa su pristalice Crvene zvezde koje su već stigle na stadion skrovište pronašle u klupskom butiku.

Vremenska prognoza kaže da bi kiša tokom večeri mogla da pređe u susnežicu i sneg mada to neće biti od većeg značaja za fudbalere dva tima jer na "Marakani" od nedavno funkcioniše i sistem za grejanje terena.

Večeras će navijači moći da vide kako funkcioniše novi sistem za ulazak na stadion, pošto su prethodnih dana privedeni kraju radovi na instalaciji takozvanih "češljeva" na zapadnoj i istočnoj tribini.

Crvena zvezda PSZ
-
Crvena zvezda PSZ
-
Crvena zvezda PSZ
-
Crvena zvezda PSZ
-
Crvena zvezda teren
-
Crvena zvezda teren
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke