Besprekorni Danci - Evo šta su spremili za navijače Partizana!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.08.2018.
20:55
Izvor: Sportske.net

Nećete često videti da jedan klub tokom evropskih kvalifikacija povuče ovakav potez. Navijači Partizana dobili sve "na tacni".

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Fudbalere Partizana u četvrtak veče čeka prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a rival će im biti danski predsednik Nordsjeland.

Utakmica se igra 9. avgusta od 19.45 na "Drim Parku" u gradu Farumu koji se nalazi dvadesetak kilometara od centra Kopenhagena.

Kako u Danskoj živi veliki broj Srba, a očekuje se i da deo navijača Partizana doputuje u Farum u sopstvenoj režiji, organizator meča potrudio se da obskrbi pristalice crno-belih svim neophodnim informacijama.

Na zvaničnom sajtu Nordsjelanda nalazi se vest posvećena navijačima Partizana u kojoj pristalice crno-belih mogu da se upoznaju sa istorijom danskog kluba, kapacitetom stadiona, ali i kako da iz Kopenhagena stignu do sportskog objekta u Farumu.

Važno je naglasiti da će za navijače Partizana biti opredeljen poseban sektor na stadionu "Drim Park" i da na ostale delove tribina njima neće biti omogućen ulazak.

Fudbalski klub Partizan apelovao je na navijače koji planiraju dolazak na utakmicu da karte rezervišu putem Vibera na broj +381648208033. U poruci je neophodno navesti ime, prezime i datum rođenja osobe koja rezerviše kartu.

Cena karte za tribinu namenjenu navijačima Partizana iznosi 10 evra i oni koji budu rezervisali karte iste će uz obaveznu kopiju ličnog dokumenta moći da kupe na blagajni stadiona u Farumu.

"Apelujemo na sve navijače Partizana da ne kupuju karte za druge tribine osim za deo tribina namenjen za gostujuće navijače jer im, po dogovoru sa klubom domaćinom, neće biti dozvoljen ulaz u druge sektore iako imaju kartu", poruka je kluba iz Humske.

Partizan je takođe apelovao na svoje navijače da ponašanjem na utakmici pomognu klubu i ne dozvole da zbog eventualnih incidenata vicešampion Srbije trpi sankcije od strane UEFA.

Utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Nordsjelanda i Partizana igra se u četvrtak od 19 časova i 45 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke