Benfika kvari evropske planove Ilievu - Stiže ponuda za jednog od najboljih?

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.12.2017.
12:21
Izvor: Sportske.net

Kad lisabonski ''Orlovi'' uđu u deficit sa igračim kadrom, sada već znaju gde da traže nove igrače...

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Da li će se serija transfera iz Partizana u Benfiku nastaviti i ove zime, ili eventualno na leto?

Spekulacije na tu temu već su počele u portugalskim medijima, a tamošnji ''O Žogo'' pokrenuo je priču o interesovanju Benfike za odličnog vezistu Partizana Marka Jankovića.

Ovaj 22-godišnji fudbaler dao je tokom jeseni veliki doprinos plasmanu crno-belih u šesnaestinu finala Lige Evrope i tako širom Starog kontinenta skrenuo pažnju na sebe.

Podsetimo, iz Partizana su prethodnih godina put Lisabona odlazili ''zlatni Orlići'' - Ivan Šaponjić i Andrija Živković, a tokom zime videćemo da li će Janković nastaviti taj niz.

Pomenuti izvor podseća da Janković ima ugovor sa Partizanom do leta 2021. godine, da je jedan od najupečatljivijih igrača u ekipi Miroslava Đukića i da je u Partizan stigao iz Olimpijakosa za 500.000 evra.

Ipak, navodi se takođe i da bi ovaj transfer mogao da se realizuje tek ako bi Benfika tokom zime ostala bez nekog od važnijih igrača u veznom redu.

Naravno, veliko je pitanje i pod kojim bi uslovima u Humskoj pristali na taj eventualni transfer, imajući u vidu da je sportski direktor crno-belih juče naglasio da Partizan ''sve karte baca na Evropu''. A Janković bi u tom timu i dalje trebalo da ima jednu od najvažnijih uloga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 12.12.2017
17:55

Ako je vracen za 500 hiljada onda ga prodati za minimalno 2miliona i dobra invensticija! Zato sto se prica da se vraca Sulejmani

avatar
DR DRE
Tuesday, 12.12.2017
13:25

Pa i ne bi trebao da ima, ako dodje Sulejmani, tek onda nece imati mesta jer je daleko bolji po desnoj strani, a tu je Bambi neprikosnoven. Takav je igrac uvek pozeljan ukoliko trener zeli i namerava da ima jaku rotaciju, a i polivalentnog igraca. Ovo je jedna od onih situacija u kojima sve zavisi od (dobre) ponude...