Ben uveren, Zvezdi se neće ponoviti Pariz

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 23.10.2018.
10:10
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Reprezentativac Komora smatra da su crveno-beli naučili lekciju i da će se na "Enfildu" pokazati u mnogo boljem svetlu nego što je to bio slučaj na gostovanju Pari Sen Žermenu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su na drugo gostovanje u Ligi šampiona.

Crveno-bele u sredu očekuje duel sa Liverpulom na "Enfildu", a El Fardu Ben smatra da će se ekipa pokazati u mnogo boljem svetlu nego što je to bio slučaj prilikom gostovanja Pari Sen Žermenu.

"U ovoj utakmici moramo da se pokažemo u drugačijem svetlu. Na terenu treba da se vidi samopouzdanje koje posedujemo, videli smo na utakmici u Parizu šta treba, a šta ne treba da radimo", kaže El Fardu Ben za klupski sajt.

Šampion Srbije odigrao je u prvom kolu bez golova protiv Napolija, a zatim je na gostovanju u Parizu poražen sa ubedljivih 6:1.

"Protiv Liverpula će biti drugačije i verujem da ćemo biti mnogo bolji. Sada imamo iskustvo igranja na najvišem nivou u Ligi šampiona i bitno je da to što smo naučili pokažemo na terenu", rekao je Ben.

U prethodnih sedam dana Zvezda je odigrala dve takmičarske utakmice i obe rešila u svoju korist.

"Veoma je bitno da održimo odličnu atmosferu i samopouzdanje koje imamo nakon pobeda i da nastavimo sa dobrim igrama. Sad je trenutak da pokažemo kvalitet koji posedujemo, moramo da budemo fokusirani, znamo kakva ekipa nas dočekuje", dodao je reprezentativac Komora.

Kao i u duelima sa Napolijem i Pari Sen Žermenom, crveno-beli će do početka utakmice biti u podređenom položaju.

"Njihovi igrači jesu dosta plaćeni, ali mislim da cena ne određuje uvek kvalitet. Nije novac najvažniji u ovoj igri. Mi ćemo igrati našu igru, daćemo sve od sebe, kao što to uvek i radimo. Biće teško, ali ukoliko budemo svi kao jedan pokazaćemo da možemo da se borimo", zaključio je Ben.

Utakmica 3. kola Grupe C između Liverpula i Crvene zvezde igra se u sredu, 24. oktobra sa početkom od 21 čas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 23.10.2018
10:46

A protiv pariza niste imali iskustvo?ubice vas liverpul...i ovde prognoziram 7+

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Tuesday, 23.10.2018
10:38

Kakav god rezultat bude,uspeh je sto su opste usli u LS. Grupa je prejaka i zato nece biti sramota ako ubedljivo gube. Sramota je ne dati sve od sebe ,poraz od jaceg tima ,ne.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 23.10.2018
10:22

I ne sme da se ponovi Pariz, ali moze da se ponovi Liverpul 1973. godine. Napred Zvezdo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore.