Ben: "Sve ide po planu, titula podsticaj za ono što sledi"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 23.04.2018.
16:58
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben rekao je da za sada sve ide po planu i će šampionska titula predstavljati podsticaj za ono što sledi na leto.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Lider domaćeg šampionata zabeležio je još jednu pobedu u plej-ofu i stigao na dva koraka od titule zbog koje je i El Fardu Ben zimus došao u klub iz Ljutice Bogdana.

"Došao sam u Zvezdu da igram, da postižem golove i da osvojim šampionsku titulu. Za sada sve ide po planu, trudim se da budem na najvišem mogućem nivou. Srećan sam ovde, osvajanje titule bila bi kruna na ovu sezonu i veliki podsticaj za ono što nas očekuje od juna", kazao je napadač crveno-belih.

Nakon pobeda nad Partizanom i Radničkim na redu je prvenstveni susret sa Čukaričkim.

"Svi smo ovde sa istim ciljem, da postanemo šampioni. Naravno da nam je svima titula u mislima, ali nikako nam to ne odvlači fokus sa utakmica. Zato sada razmišljamo samo o prvom narednom protivniku, trenutno nam je najvažnije da pobedimo Čukarički", dodao je Ben.

Reprezentativac Komora zabeležio je gol i asistenciju u duelu na "Čairu".

"Bliži se kraj sezone i znamo koliko je važno da maksimalno ozbiljno pristupamo svakoj utakmici i da što pre i matematički obezbedimo titulu. Zato smo izuzetno zadovoljni što smo trijumfovali i u Nišu, iako smatram da sam lično mogao i bolje da odigram, imao sam mnogo šansi, ali ne mogu da budem nezadovoljan pošto sam postigao gol i zabeležio asistenciju", kaže prvotimac Crvene zvezde.

Ono što može da raduje navijače jeste činjenica da El Fardu Ben sve bolje funkcioniše u tandemu sa Aleksandrom Pešićem.

"Sada već imamo malo duži staž igranja zajedno, naučili smo kako ko funkcioniše na terenu i odlično se razumemo. Takođe pomažemo jedan drugom, podržavamo se međusobno i to je veoma važno. Svi se zajedno trudimo da igramo sve bolje i bolje. Siguran sam da timski rad dovodi do rezultata", poručio je Ben.

Narednu prvenstvenu utakmicu crveno-beli će odigrati u sredu od 18 časova protiv ekipe Čukaričkog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar_83
Tuesday, 24.04.2018
13:42

Jedini igrac koji u Zvezdi zna sa loptom, ima dribiling i koji moze da predribla nekog igraca. Ovi ostali-operisani od dribilinga, smeta im lopta kada je imaju,narocito onom Krsticicu, Srnicu i Pesicu tako da, ako prodamo ova tri a dovedemo jos najmanje dva koji znaju sa loptom, imamo cemu da se nadamo.

avatar
NemanjaViidiic No1
Tuesday, 24.04.2018
15:48

Operisani od svega a u evropi prosli grupe,Krsticiv majstor,Srnic nas odveo dalje iz grupne faze,Pesic doneo titulu u ligi,sve laz i glupost sto si izgovorio,ajde potrudi se malo

avatar
Petar_83
Tuesday, 24.04.2018
17:48

Protiv koga prosli grupe, kako prosli grupe, na koji nacin prosli grupe, koga su pobedili u grupi? Arsenala-nisu, Borisova-nisu, raspali Keln koji ispada iz lige-jesu! Veliki uspeh, fudbalska Evropa im klice. I da, cak i taj raspali Keln je mogao da pobedi Arsenala, samo mi nismo mogli. To koliko ti je Krstici majstor, eno stoje ispred Marakne u redu, cekaju da ga kupe!!! Srnic nas odveo dalje? Ne strucnjace, odve nas Kanga, i protiv Sparte i protiv Krasnodara, jer da nije bilo njega i gola sa pola terena, opet bi pevali istu pesmu kao protiv Slovana, Cernomoreca, Ludogoreca i ostalih dobrovoljaca koji su dolazili u poslednjih 10 godina i drzali nam fudbaske lekcije. Pesic ti doneo titulu? Ha ha prvo nije, doneo je Boaci golom u derbiju, dok je tvoj Pesic promasio dva zicera. Te golove sto je postizao protiv onih sto nemaju toplu vodu da se okupaju posle utakmice, to mozes da okacis macku o rep. Ove godine smo uzeli titulu iskljucivo zato sto je Partizan u rasulu, i to je prava istina. Nije merilo kvaliteta ekipe,a koliko ti vredi ta titula i Pesic ,videces sad u kvalifikacijama, pod uslovm da ga ne prodaju, jer sam cuo da i za njega cekaju u redu, eno Terzic ne moze da udje na vrata saki dan od ponuda i agenata stranih klubova, hahahaha.

avatar
Debeljko sa Čukarice
Monday, 23.04.2018
19:12

Samo jako i do kraja.