Ben nema dilemu, ovaj momak bi bio pravo pojačanje za Zvezdu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.04.2019.
09:46
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Da li i Terzić i Mrkela imaju isto mišljenje?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Bliži se kraj sezone, Zvezda želi što pre da overi titulu i da polako pravi planove za novo učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a dolazak leta izaziva sve veće interesovanje navijača crveno-belih u vezi potencijalnih pojačanja.

Do kraja sezone bi trebalo da bude poznat neki okvirni plan čelnika kluba, ali Zvezdin najbolji strelac El Fardu Ben se u izjavi za današnji ''Žurnal'' javno založio za dolazak jednog njegovog zemljaka, sa kojim je svojevremeno činio dobar tandem.

U pitanju je 31-godišnji ofanzivni vezista francuskog Ažaksjoa Muhamed Jusuf, koji sa pomenutim klubom ima ugovor do narednog leta.

''Muhameda Jusufa bih voleo da vidim u Zvezdi. Znamo se celog života, odrasli smo zajedno, igrali u fudbalskoj akademiji Avra. On je za mene kao brat.

Igrali smo zajedno u Vanu, bili dobar tandem. Znam da bi mogao da pomogne Zvezdi da postigne sve što želi'', objašnjava Ben.

Jusuf je ove sezone odigrao 12 utakmica za Ažaksjo, upisao jednu asistenciju. Član ovog kluba je od prošlog leta, kada je došao iz grčkog Levadijakosa. Prethodno je u Grčkoj igrao i u Veriji, a u Francuskoj i za Avr, Amijen i Van od 2011. do 2013, gde je igrao zajedno sa Benom.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke