Ben i Zdjelar razmenili poruke - Šta je interesovalo novog Zvezdinog napadača?

Autor: Darko Mitrović
sreda 31.01.2018.
19:52
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

U prvom intervjuu za klupsku televiziju, novi vezista Partizana Saša Zdjelar otkrio i šta ga je pitao bivši saigrač iz Olimpijakosa, a sada napadač Zvezde El Fardu Ben.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Ben je nešto ranije stigao u Zvezdu, Zdjelar je juče ozvaničio dolazak u Partizan, a taj transfer je, očigledno, propratio i novi napadač crveno-belih.

"Baš sinoć smo razmenili poruke. Ben je odlučio da ode tamo, imao je ponudu, ne mogu da kažem da me nije pitao o novom klubu. Preneo sam mu dobre stvari, to je normalno, jer je to moja Srbija, dolazi u moju zemlju.

Rekao sam mu sve dobre stvari, loše stvari... Odlučio je da dođe, ja poštujem to. Mi smo prijatelji, na derbiju nećemo biti prijatelji, posle utakmice ćemo se pozdraviti", kaže Zdjelar za TV Partizan.

On je u više navrata tokom razgovora sa portparolkom Partizana Biljanom Obradović istakao svoju privrženost Partizanu i dok je branio boje drugih klubova, kada je imao jaku želju da se dokaže crno-belima.

"Kad sam dolazio sa OFK Beogradom, svi znaju, pevao sam himnu u sebi, jer to je deo mene. Tamo sam bio, ali sam glavom bio na drugoj strani. Ali, uvek sam davao maksimum protiv Partizana, jer imao sam motiv više da pokažem da treba da budem u Partizanu'', izjavio je Zdjelar.

Posebno teško mu je bilo kada je sa Olimpijakosom gostovao crno-belima.

"Bile su mi pomešane emocije... Znate kako, to nije Zvezda, ali za navijače kao da jeste. I ljudi misle da sam ja navijač Zvezde. Na zagrevanju je bilo neprijatno, svašta su dobacivali, i još pobediš na kraju... Ali, ja moram da budem profesionalac, moraš da daš klubu čiji si član",
objašnjava Zdjelar.

Tokom proleća odigraće bar jedan ''večiti derbi'', prvi naredni će se igrati na stadionu ''Rajko Mitić''.

"Super! Tamo sam već uzimao bodove. To sam radio sa OFK Beogradom, pa ne vidim zašto da tako ne bude i sa Partizanom", rekao je Zdjelar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke