Ben: "Danas je bio moj dan"

Autor: Beta Beta
četvrtak 05.04.2018.
23:20
Izvor: Beta

Fudbaleri Crvene zvezde u sjajnom raspoloženju dočekuju Partizan u derbiju.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben rekao je da je zadovoljan svojom igrom i golovima na današnjem meču protiv Zemuna i dodao da je važno što crveno-beli predstojeći "večiti" derbi dočekuju u dobrom raspoloženju.

"Fantastično se osećam posle utakmice sa Zemunom, bilo je vrlo bitno da odigramo dobro i u odličnom raspoloženju udjemo u pripremu za derbi. Nadam se da ćemo nastaviti sa ovako dobrim igrama. Ukoliko želimo da pobedimo u večitom derbiju moramo da igramo kao tim. Pokazali smo da to možemo, nastavićemo da se spremamo i da verujemo u sebe", rekao je Ben.

Crvena zvezda je pobedom 3:1 nad Zemunom završila regularni deo Super lige i pred početak plej-ofa ima šest bodova više od drugoplasiranog Partizana.

Ben je bio dvostruki strelac. Prvi gol je postigao iz slobodnog udarca sa oko 20 metara.

"Nisam video loptu u golu kada sam je šutnuo, ali mi je drago što sam pokazao da mogu da postignem pogodak iz slobodnog udarca. Posle dugo vremena sam postigao ovakav gol i moje samopouzdanje je sada još veće. Na svakom treningu vežbam 'slobodnjake', ako ne vežbate nikada nećete dostići najviši nivo. Nadam se da ću ponoviti ovakav pogodak uskoro", rekao je Ben.

Drugom golu koji je postigao prethodila je, kako je naveo, sjajna akcija cele ekipe.

"Počela je od Radonjića, išla preko Pešića i Luke Ilića koji mi je uputio odličnu asistenciju. Ceo tim je danas izgledao odlično na terenu i mislim da svi treba da budemo zadovoljni prikazanim", dodao je on.

Pored dva pogotka, Ben je upisao i asistenciju kod gola Aleksandra Pešića.

"Može se reći da je danas bio moj dan. Jako sam srećan i zbog asistencije, kao i zbog činjenice da je Pešić postigao izuzetno lep gol. On je već zabeležio zavidan broj golova i verujem da će tako nastaviti", rekao je Ben.

Prva utakmica u plej-ofu srpskog prvenstva igraće se u subotu, 14. aprila, kada će Zvezda na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Partizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G0L iz kornera
Friday, 06.04.2018
03:33

Nastavi Miloje sa formacijom 4-4-2 da se posle derbija radujemo Srbija, srpska dijaspora i ja.