Belić: "Primljeni gol sa igračem više kao opomena"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.11.2017.
13:14
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Golman Čukaričkog Nemanja Belić kaže da gol koji je ekipa primila sa igračem više u duelu sa Vojvodinom može da posluži kao opomena za neke naredne utakmice.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Ekipa Nenada Lalatovića savladala je Vojvodinu u derbiju 16. kola Super lige i tako napravila proboj u sam vrh tabele gde se odlučuje o evropskim vizama.

Umesto povređenog Aleksandra Kirovskog gol "Brđana" u petak je branio Nemanja Belić koji je i pored primljenog gola odlično odradio svoj deo posla.

"Najvažnije je da smo pobedili i drugi put za redom upisali nova tri boda protiv rivala koji su nam konkurenti za Evropu. Znali smo da neće biti lako sa Vojvodinom, jer imaju odlične igrače i u odličnoj su seriji, ali smo se dobro pripremili", rekao je Belić za klupski sajt.

Jedina zamerka koju iskusni čuvar mreže stavlja na izdanje svog tima u derbiju sa Vojvodinom ima veze sa primljenim golom.

"Jako bitna pobeda za nas. Ostaje da kažem gorak ukus ili kao opomena to što smo primili gol, a imali igrača više. Mada možda je i bolje što se to desilo ovog puta i pri rezultatu 2:0 da se ubuduće ne opuštamo kad je rezultat manje povoljan po nas", dodao je Belić.

U domaćem prvenstvu na snazi je pauza zbog obaveza reprezentacija pa ostaje da se vidi da li će se do sledećeg meča Čukaričkog Aleksandar Kirovski oporaviti ili će među stative ponovo Nemanja Belić.

Nakon šesnaest odigranih utakmica Čukarički zauzima šesto mesto na tabeli sa 28 osvojenih bodova što je samo dva manje u odnosu na trećeplasiranu Vojvodinu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke