Belgijski pakao - Povratak u Humsku spas za Obradovića?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.11.2018.
19:13
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Ivan Obradović proživljava najteže trenutke u karijeri. Nakon izbacivanja iz prvog tima Anderlehta suočen je sa novim problemima finansijske prirode.

Epa/Caroline Blumberg
Epa/Caroline Blumberg

Povezane vesti

Mnogo toga je Ivan Obradović preturio preko glave tokom dugogodišnje karijere, ali se čini da situacija u kojoj se trenutno nalazi izgleda kao pravi pakao.

Dva puta je zbog povreda ligamenata kolena bivši fudbaler Partizana morao na duže pauze, uspevao je da se vrati još jači, a sada se suočava sa stvarima na koje ne može da utiče.

Belgijski mediji pišu da se Ivan Obradović posle izbacivanja iz prvog tima Anderlehta suočava sa blokadom računa zbog istrage koje belgijsko tužilaštvo sprovodi u procesu "Čiste ruke".

Anderleht je Obradovića pre početka sezone poslao u drugi tim zbog toga što nije pristao na transfer godinu dana pre isteka ugovora, a sa blokadom sredstava koja poseduje na računu suočio se zbog velike istrage koja se u Belgiji sprovodi prethodnih nedelja.

U pianju je akcija belgijskog pravosuđa kojom su obuhvaćeni mnogi fudbalski poslenici, a sve zbog sumnjivih transfera i protivpravne dobiti koju su pojedinci sticali trgovinom igračima.

Ivan Obradović je zbog toga prinuđen da novac za život pozajmljuje od saigrača, pa nema dileme da jedva čeka da se na leto oprosti od Anderlehta i Belgije.

Kao slobodan igrač bivši igrač Partizana moći će da bira novu sredinu i upravo bi povratak u Humsku mogao da bude dobro rešenje za igrača koji je dres reprezentacije Srbije obukao 27 puta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Saturday, 24.11.2018
10:50

Da poyajmljuje novac od saigraca? Pa koja je to prica, on ne zaradjuje 50 hiljada evra godisnje, nego mesecno...

avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 22.11.2018
22:22

Ako treba Partizan da ga spasava bankrota, onda je on za žaljenje.Kao igrač nikakav,plus mator da Partizan računa na njega ako želi nešto više nego u kakvom je sada stanju,naj pre igračkom.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 23.11.2018
08:38

Nikakav igrac? Bravo, strucnjace!

avatar
ddr16
Thursday, 22.11.2018
20:31

bio je odlican igrac,kod antica prilicno bitan u reprezentaciji,ali posle dve povrede to nije isti igrac vise,plus je imao veliku pauzu,vec je i u godinama,ne vidim kako bi partizan imao koristi od njega

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 22.11.2018
21:19

30 godina ima, zar je to smak sveta?

avatar
ddr16
Friday, 23.11.2018
18:09

zasto njivaligaski materijal,pa moze neki mladji bek da se dovede,nemoguce da ne postoji nijedan bas nego su svi osim obradovica losi

avatar
Realan_PFC
Friday, 23.11.2018
01:27

ista korist kao i od tosica, odigrace jednu utakmicu pa pauzirati 10 i tako u krug, a plata mu nece biti u rangu ostalih igraca .......... samo ce ostetiti klub

avatar
ddr16
Friday, 23.11.2018
01:26

ne,ali dve teske povrede i izgubljenu sezonu,plus igra sve losije vec par sezona. cak i da zaigra solidno u partizanu tesko da ce ista zaraditi kasnije na njemu,a ne verujem da ce u evropi praviti razliku,za nasu ligu je ok,ali koliko preko toga videcemo