Belgijanci najavljuju novi obrt oko Obradovića, ima li nade za Partizan?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 24.01.2019.
17:19
Izvor: Sportske.net

Još nije sve gotovo kada je u pitanju status srpskog fudbalera u Anderlehtu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Nedeljama se u domaćim medijima najavljivao transfer iskusnog levog beka Ivana Obradovića iz Anderlehta u Partizan, ali on je stišavao euforiju među pristalicama crno-belih izjavama da najpre želi da pokuša da povrati poverenje trenera briselskog kluba tokom zime.

I, pre samo nekoliko dana izgledalo je da je u tome i uspeo, jer je odigrao svih 90 minuta u porazu (1:0) od Genta, što m u je bio prvi zvanični odigrani meč još od aprila prošle godine, kada je doživeo povredu, a onda pao u drugi plan.

Međutim, ovih dana u pojedinim belgijskim medijima pojavila se informacija da bi Obradović ipak mogao da napusti redove Anderlehta ove zime.

Tamošnji ''Voetbalkrant'' otkriva da za Ivana Obradovića, kao i za Ivana Santinija, postoji interesovanje iz Turske. Kada je srpski reprezentativac u pitanju, pomenuti izvor ne pominje opciju njegovog prelaska u Partizan, već navodi da je interesovanje pokazao turski superligaš Gectepe, trenutno 11-plasirani na tabeli.

U tekstu se takođe podseća da je Obradović u poslednjoj ugovornoj godini sa Anderlehtom i da je ''malo verovatno'' da će mu biti ponuđen novi ugovor.

Imajući to u vidu, svaka konkretna ponuda povećava šanse za Obradovićev rastanak sa Anderlehtom, ali pitanje je da li bi Partizan u trenutnim okolnostima mogao da parira ponudi iz Turske...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Mitrovic_fb
Thursday, 24.01.2019
21:50

Ma. Koj ce nam

avatar
Momcilo Stojanovic
Thursday, 24.01.2019
20:37

Muka mi je od ovih potencijalnih povratnika i kada ih niko neće eto ih kod nas za velike pare.Ne treba on nama i daleko mu leopa kuća i njemu i svima kao što je on.Ne sećam se da je neko od takvih nešto doprineo kvalitetu Partizana ,a imali su velike ugovore.Ovaj nesretni Gajić ni sam ne zna kada je odigrao poslednju utakmicu,a nešto flertuje sa Partizanom ,pa sada sa Zvezdom.Neka ga niko i nikada više ne dovodi u vezu sa Partizanom,kao i Raću Petrovića i Ivana Obradovića.Sezonu smo izgubili forsirajte decu iz omladinske škole,pa ako dobijemo2-3 standardna prvotimca puna kapa.Ovi propali fudbaleri neka se leče na nekom drugom mestu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 24.01.2019
19:20

A ne, sad je kasno, imao je svojE sansE, pazi kad ga cak ni ja vise ne zelim.

avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 24.01.2019
18:45

Ne treba ni Partizanu taj krš istrošeni od igrača.