Belgijanci bi da zadrže Zvezdinog napadača?

Autor: Darko Mitrović
subota 19.07.2014.
15:52
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Večerašnja utakmica između Mehelena i Crvene zvezde izazvaće veliku pažnju ljudi iz Genka, iz više raloga, a jedan je, navodno, i iskusni napadač Crvene zvezde.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Naime, prema saznanjima do kojih je došao ''Mondo'', Đorđe Rakić je pre tri dana u susretu sa Genkom ostavio veoma dobar utisak na čelnike tog belgijskog kluba, pa će njihovi skauti danas protiv Mehelena obratiti posebnu pažnju na iskusnog Zvezdinog napadača.

Ukoliko Rakić i danas bude odigrao na visokom nivou, ne bi trebalo da iznenadi ukoliko vrlo brzo otpočnu pregovori uprave Zvezde sa predstavnicima Genka, pogotovo ako se ima u vidu ''hronična besparica'' koja potresa naš najtrofejniji klub.

Kao što je poznato, Đorđe Rakić je prvi deo prošle sezone propustio zbog povrede kolena, tokom proleća nije mogao da dođe do izražaja poreed prfvog strelca lige Dragana Mrđe, ali je u narednoj sezoni trebalo da bude Zvezdina ''udarna igla'' u napadačkim redovima.

Videćemo da li će i koliko Belgijanci biti uporni u svojim nastojanjima da ga angažuju ovog leta, a svakako to najviše zavisi od toga šta će na terenu danas od 19 časova prikazati Rakić protiv Mehelena.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke