Bavarci odahnuli, razlog je Marko Marin!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 19.09.2019.
10:25
Izvor: Sportske.net

U nemačkim medijima kažu da je razlika ogromna, ali da je Bajern indolentnošću pred golom mogao da napravi problem sebi...

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Nemačka štampa smatra da je Bajern odigrao dobru utakmicu, ali da su promašili previše šansi i na kraju rizikovali.

"Marin je imao veliku šansu da donese izjednačenje, ko zna šta bi posle bilo. Protiv jačeg rivala ne možete da dozvolite da toliko promašujete"
, piše "Špigel".

U ostalim medijima se navodi da je Zvezda bila hrabrija u drugom poluvremenu, ali da je razlika u kvalitetu očekivana, ovo je 16. pobeda u nizu za Bavarce u Ligi šampiona, sedmi put u nizu nisu primili gol.

Marko Marin je u centru pažnje, on je bio označen kao najveća opasnost za Nojera, ali dobro je čuvan. Zanimljivo da nikada u karijeri nije pobedio Bajern, posledni put kada je igrao u Minhenu, bilo je 1:4, a kapiten Zvezde je nosio "desetku" Verdera.

Levandovski smatra da je bilo previše promašaja, kao i grešaka, ali da ovakvi mečevi mnogo znače, korisni su jer se protivnik branio...

Sve u svemu, očekivana pobeda za Bajern, Zvezda se okreće slabijim rivalima, nije puno pokazala, osim borbe. Ipak, na kraju, mogla je da napravi problem, ali nema za čim da žali, osim što su na kraju greškama dozvolili rivalu da zabeleži ubedljivu pobedu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke