Bavarci bez milosti, već vode na Marakani!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 26.11.2019.
21:18
Izvor: Sportske.net

Nakon propuštene prilike Levandovskog, šansu iskoristio Gorecka.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Bajern Minhen vodi protiv Crvene zvezde od 14. minuta rezultatom 1:0.

Imali su gosti više od igre od samog početka meča, nakon prilike Levandovskog usledio je i pogodak.

Centrirao je Kutinjo iz slobodnog udarca sa desne strane, a najviši u skoku bio je Leon Gorecka koji je savladao nemoćnog Borjana.

Pogodak možete pogledati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Tuesday, 26.11.2019
22:53

Ljudi, ovo je muka vise da se gleda, ovo je zaista zalosno, pa Zvezda nije u stanju da poveze jedan pas, i onda slusam komentatora kao da igraci Bajerna igraju presing, kakav bre presing o cemu se ovde radi? Nema Zvezda kvalitet za ovu ligu, I zaista osim tih para, ovde nista ne moze da se dobije, niti na iskustvo, niti na bilo kakvom kvalitetu. Vrh za Zvezdu je Uefa ligaa i tamo nema nista jedino mozda ne dobije 5,6 golova. Trenutno se vidi, Zvezda nema sta da trazi u Evropi sa Milunovicem, Kanjasom, Grasijom, Vukanovicem,Degenekom, pa niti jedan igrac Zvezde ukljucujuci i Marina koji vise ne izgleda kao fudbaler za neki ozbiljan fudbal. Da budem iskren, ja sam sto posto uveren da bi Partizan bolje igrao ovo, jer definitivno ima bolji tim, Natho, Suma, Tosic, Markovic, pa to su sve dobri provereni i kvalitetni igraci, do u nasoj Zvezdi mi taj kvalitet nemamo! Ovo pisem kao okoreli Zvezdas, da se razumemo! Treneru Milojevicu kapa dole, kako je mogao sa ovom boranojim da ulazi u Evropu tri godine redom, to je za svaku pohvalu! Ne ocekujem nista veceras, pa i ako uz neku ludu srecu izvulku neki pozitivan rezultat ja mislim da je ovo maltretiranje da se gleda za sve ljubitelje fudbala. 14 kornera za poluvreme, a;lo breeeee, usli smo u istoriju! Nema sta ja molim Boga da ne popijemo 5,6,7 komada ali ajde da vidimo.

avatar
Vlada Mutavi
Tuesday, 26.11.2019
22:43

Bože, koliko smo nemoćni, pa čak i smešni kad igramo protiv jačih evropskih klubova, a do pre 20-ak godina niko nije u Beograd dolazio na ekskurziju, već je rezultat bio uvek neizvestan kako na marakani tako i na jna. Koliko samo sad kasnimo za modernim nacinom shvatanja fudbala.

avatar
Comandante
Tuesday, 26.11.2019
22:24

Nadam se da komsinica koristi kontracepcijska sredstva...........