Batine glavobolje zbog "pokidane veze"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 26.10.2018.
09:14
Izvor: Sportske.net

Tek što je pronašao dobitnu kombinaciju trener Partizana Zoran Mirković susreo se sa ozbiljnim problemima zbog povreda igrača.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Vicešampion Srbije priprema se za predstojeću prvenstvenu utakmicu sa kruševačkim Napretkom koju će u subotu odigrati na domaćem terenu.

Partizan je nakon remija u Kuli savladao Zemun u Kupu, ali je na utakmicama sa Spartakom i Gornjovarošanima ostao bez dvojice važnih igrača.

Crnogorski reprezentativac Aleksandar Šćekić doživeo je prelom nosa u duelu sa Spartakom i već je operisan, dok je Danilo Pantić juče dobio potvrdu da ga čeka najmanje sedam dana pauze.

Mladi reprezentativac Srbije doživeo je parcijalnu rupturu mišića u duelu sa Zemunom, a iz Humske je stigla vest da će za sedam dana na dodatne preglede, što će reći da sigurno propušta utakmice sa Napretkom (27. oktobar) i Čukaričkim (31. oktobar).

Kako je Aleksandar Šćekić operisan u ponedeljak, malo je verovatno da će biti spreman za utakmicu sa Napretkom, čak i da mu bude obezbeđena zaštitna maska, tako da će Zoran Mirković imati ozbiljnih problema da sastavi vezni red bez dvojice važnih igrača.

Strateg Partizana danas će izaći pred novinare i govoriti o predstojećoj utakmici sa Napretkom nakon čega ćemo dobiti više informacija o kadrovskoj situaciji i kako planira da prevaziđe novonastale otežavajuće okolnosti.

Logična zamena za Aleksandra Šćekića trebalo bi da bude Nebojša Kosović, ali veći problem predstavlja odsustvo Danila Pantića jer crno-beli nemaju još jednog kreatora igre sa kvalitetima mladog reprezentativca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke