Bati ovacije prijaju, ali zasluge prebacuje na igrače

Autor: Pavle Knežević
petak 05.10.2018.
20:35
Izvor: Sportske.net

Dobra pobeda, dobra igra, dobra efikasnost - nema razloga trener Partizana da bude nezadovoljan

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Partizan je prvi put ove sezone postigao četiri gola, a pritom je i sačuvao svoju mrežu u pobedi nad Voždovcem. Publika na stadionu ovacijama je pozdravila trenera Zorana "Batu" Mirkovića, koji je priznao da mu sve to prija i da tim igra dobro.

"Mogu da budem zadovoljan odigranom utakmicom, dali smo četiri lepa gola. Igrali smo dobro prvo poluvreme. Dali smo golove, ajde da kažem na vreme. A posle trećeg gola smo rutinski priveli utakmicu kraju", rekao je Bata.

Partizan nije danas mogao da računa na levog Miletića, zatim na Uroševića i Kosovića, dok je golman Stojković morao da izađe na poluvremenu.

"Neki virusi vladaju u Beogradu pa smo i mi verovatno zakačili. Dobro je što ide ova pauza. Odmorićemo tri dana, a posle od utorka opet idemo sa treninzima. Igrači koji igraju za reprezentacije idu već večeras, odnosno sutra. Opet smo na okupu tamo u utorak za dve nedelje", rekao je Mirković.

Koliko vas raduju četiri gola? Prošli put smo pričali o tome kako Partizan pobeđuje na italijanski način, a sada četiri pogotka i još ste sačuvali mrežu.

"Lepo je i jedno i drugo. Ja kao defanzivac uvek želim da sačuvam mrežu, a lepo je i da smo dali četiri. Dosta tečnije smo igrali nego ranije. Nekako smo sve šanse maltene iskoristili. U prethodnim mečevima, protiv Crve zvezde i Radničkog smo i dosta promašivali", rekao je Mirković.

Nešto o čemu vas stalno pitamo, posle svake utakmice, pa moramo i sada: koliko je Partizan sad bliži onome što zamišljate da treba da bude?

"Na dobrom smo putu. Rekao sam igračima pre utakmice da jedino što moramo da radimo iz nedelje u nedelju je da se ponavljamo, da podižemo igru i samopouzdanje. Mislim da to može još mnogo bolje", rekao je Mirković.

Na kraju ste i vi lično dobili ovacije publike, mora da je lepo?.

"Jeste, prijaju. Ovo je period dobre igre i rezultata. Zasluga na prvom mestu igračima, a onda posle idemo mi", rekao je Zoran Mirković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke