Batak stiže na ''Marakanu'' sa ''najjačim mogućim sastavom u datom trenutku''

Autor: Beta Beta
utorak 04.08.2020.
14:38
Izvor: Beta

Prethodne najave rotacija izazvale su veliku pažnju, ali trener Nišlija danas najavljuje najjače adute za duel sa Zvezdom.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Trener Radničkog Radoslav Batak rekao je danas da su njegovi fudbaleri spremni da se nadigravaju sa Crvenom zvezdom i da će na teren izvesti najjači mogući sastav.

"Spremni smo da se nadigravamo. Ne možemo da pretimo Zvezdi, ali naša igra, efikasnost i izuzetna atmosfera u meču protiv Metalca daju nam za pravo da budemo optimisti pred ovaj susret", rekao je Batak u najavi utakmice.

Radnički će sutra gostovati Crvenoj zvezdi u drugom kolu Super lige Srbije.

"Zvezdi ćemo suprotstaviti najjači mogući sastav u datom trenutku, ali moram da kažem da imamo malih problema sa povredama. Desni bek Aksentijević je dobio jak udarac u subotu i njegov nastup je pod velikim znakom pitanja, a povredu je zaradio i naš napadač Kojić, pa naša medicinska služba čini sve što je u njenoj moći da ga osposobi za igru. Svi ostali su maksimalno spremni za igru i siguran sam da će oni koji startuju biti izuzetno motivisani da se protiv šampiona predstave u najboljem mogućem svetlu i da nam donesu pozitivan rezultat", naveo je Batak.

On je pohvalio narednog rivala.

"Oni su sjajna ekipa, imaju mnogo kvalitetnih igrača. Gledali smo ih protiv Novog Pazara, dobro smo ih analizirali, ali veliko je pitanje hoće li Zvezda sutra izaći sa istom postavom, s obzirom na to da ima dugačku klupu. Dobra stvar za nas je što smo imali još nekoliko dana za treninge i uigravanje, pa su brojne novajlije pristigle na dan - dva pred meč sa Metalcem dosta spremnije da nam pomognu, pa sada možemo da računamo i na njih, za razliku od prve utakmice u sezoni", kazao je Batak.
-
Baner 4
-
Radnički je sezonu počeo pobedom rezultatom 3:0 nad Metalcem iz Gornjeg Milanovca.

"Pobeda na premijeri nam je veliki 'vetar u ledja' pred ovaj duel i mi na našem najvećem stadionu možemo samo da dobijemo. Imamo plan i nadam se da ćemo uspeti da ga realizujemo. Ako se računa i finiš prošle sezone, mi smo u seriji od pet ligaških utakmica bez poraza i bilo bi zaista lepo da nastavimo taj niz dobrih rezultata", rekao je Batak.

Utakmica izmedju Crvene zvezde i Radničkog igraće se u sredu od 19.00 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 04.08.2020
21:44

Odlicno za fudbal dauzivamoispredmalih ekrana, akone mozemo na stadionu.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 04.08.2020
21:06

Batak legenda vojvodine je jos nakon utakmice prvog kola znao da mu je sastav bez 5, 6 igraca protiv zvezde najjaci u datom trenutku tj. u sutrasnjem mecu protiv zvezde. Tako je, za svaki slucaj skloni bivse igrace Partizana nemoj sami da pobede lazne sampione.

avatar
enky
Tuesday, 04.08.2020
16:13

Kojiću i Aksentijeviću zabranjeno da igraju protiv zvezde jer se zna da će jedino oni odigrati kako treba i izgarati, dok će drugi samo se sklanjati.

avatar
Dorotej
Tuesday, 04.08.2020
15:52

Nama ne preostaje ništa drugo nego da napravimo "atak na Batak".:-) Kako sad to da će izvesti najači mogući sastav, a čitamo vesti da će Radnički izaći u kombinovanom sastavu?

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 04.08.2020
17:45

Mislis citas vesti iz 'Grobarske kuhinje',pusti to zivota ti.

avatar
noname
Tuesday, 04.08.2020
18:40

provereni grobari “ lakse povredjeni “ i nece igrati. Ostali nece praviti probleme.