Batak i Veselinović uglas: "Remi je realnost"

Autor: Ivan Cvetković
subota 19.09.2020.
21:14
Izvor: Sportske.net, Beta

Radnički i Čukarički odigrali meč bez pogodaka.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Treneri fudbalera Radničkog iz Niša i Čukaričkog, Radoslav Batak i Aleksandar Veselinović složili su se danas, nakon što su njihove ekipe odigrale bez golova u osmom kolu Super lige Srbije, da je remi najrealniji ishod meča.

"Bilo je šansi na obe strane i remi je realan. Zadovoljan sam učinkom ekipe. Pružili smo maksimum. Nama se sinoć na poslednjem treningu povredio Kojić, a on je bitan za naš sistem, pa smo morali da menjamo plan za ovaj meč. Srećom, povreda nije teže prirode. Išli smo na tri boda, osvojili smo jedan i idemo dalje", rekao je Batak.

Trener Čukaričkog Aleksandar Veselinović danas je poslednji put vodio ekipu Čukaričkog, pošto nakon ovog meča karijeru nastavja u Al Dafri iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

"Kolegi Veselinoviću želim puno uspeha u nastavku karijere u inostranstvu", dodao je Batak.

Veselinović je kao fudbaler ostavio značajan trag u Radničkom. Zbog toga mu je u ime Radničkog, generalni direktor kluba Dejan Propadalo uručio prigodan poklon i poželeo mu puno uspeha u daljoj karijeri.

"Čestitke svim akterima ove utakmice. Nije bilo golova, ali je bilo zanimljivo. Remi je apsolutno realan ishod"
, rekao je Veselinović nakon meča.

On je zahvalio svojim igračima na svemu što su prošli u prethodnih godinu dana.

Baner 9

"Hvala im i za današnju borbu i osvojeni bod. Bili smo oslabljeni. Docić je povređen, juče se povredio i Birmančević, a u prvom poluvremenu i Eze. Zbog toga je ovaj bod izuzetno značajan za nas. Znao sam kakav nas meč čeka, pa sam od vlasnika novog kluba tražio da ostanem i vodim ekipu u Nišu", rekao je Veselinović.

"Želim posebno da zahvalim Radničkom na ukazanoj pažnji i poklonu koji sam dobio pre početka utakmice", dodao je Veselinović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke