'Bata' stupa na scenu, koji tim će izvesti u Farumu?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 08.08.2018.
21:56
Izvor: Sportske.net

Vatreno krštenje za Zorana 'Batu' Mirkovića u Danskoj. Kako će bivši defanzivac postaviti ekipu i koje igrače će izvesti na megdan Nordsjelandu u prvom meču?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Malo je vremena imao Zoran Mirković za pripremu utakmice na kojoj će debitovati u ulozi trenera FK Partizan.

Ekipa Partizana trenirala je tokom popodneva na na stadionu u Farumu, a navijači sa nestrpljenjem iščekuju da vide kako će izgledati tim koji će Mirković sutra izvesti na teren.

Teško je prognozirati za koju startnu postavu će se odlučiti Zoran Mirković, ali ima indicija da će Goran Zakarić debitovati u Danskoj, kao i da će se igrati u formaciji sa jednim napadačem.

Ukoliko se osvrnemo i na postavu koja je počela poslednji prvenstveni meč, za očekivati je da Zoran Mirković izvede sledeću jedanaestoricu.

Partizan: Stojković - N. R. Miletić, Valijente, Marković, N. G. Miletić - Kosović, Zdjelar - Janković, Pantić, Zakarić - Gomeš;

Partizan sastav

Utakmica se igra u četvrtak od 19 časova i 45 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Thursday, 09.08.2018
14:17

enake desno a nema umesto svete. pre bih ivanovica po krilu nego zakarica koji je tek dosao.

avatar
Libee
Thursday, 09.08.2018
10:57

Ja ne mogu da verujem da Antonov sedi na klupi, a igra onaj balvan Miletić ( levi bek), koji ne zna de teramo na koju stranu...

avatar
Bato C.
Thursday, 09.08.2018
10:11

Pa pomozi Bože

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Thursday, 09.08.2018
08:22

Ne svidja mi see postava! A sa svakim trenerom sve isto, a nikakvu promenu da uvedu kada dodju , I ovaj ce brzo da leti!Mora organizator igre da se dovede , stoper i spic da od ovakvog Partizana stvarno nema nista!

avatar
Zeljko Trisic
Thursday, 09.08.2018
02:27

Bas me zanima kako ce Jankovic igrati kad je prodat. Ivanovic i Zakaric po krilima i Ozegovic u napadu i bice dobro. Moze i Rikardo ali samo ako igramo sa dva napadaca ili Suma kao napadac, za vezni red nije

avatar
magister
Thursday, 09.08.2018
00:11

Mislim da je važno preći na nešto oprezniju varijantu, na bržu i konkretniju igru u napadu. Stojković - Enake (Vulićević), Miletić, Valijente (Marković), Miletić - Zdjelar, Smiljanić - Đerlek, Suma (Pantić, Janković) - Gomeš, Ivanović.

avatar
Srpska dijaspora
Wednesday, 08.08.2018
23:44

Nisam od onih koji pljuje svaku postavu trenera, ali ovo je stvarno loše i najmanje 2 igrača sa klupe zaslužuju prvu postavu. Po meni, najbolje u ovom trenutku bi bilo: Stojković - Miletić (26), Valiente, Miletić (73), Enache - Smiljanić, Pantić - Ivanović, Janković - Ožegović, Ricardo. Eventualno, možda je sigurnije da Zdjelar igra umjesto Smiljanića, ali Pantić na poziciji iza napadača u posljednje 4 utakmice nije ništa napravio. Zakarić ne može dobiti šansu odmah jer je odradio jedan trening sa timom, to je smiješno. Enache mora da igra na desnom beku i Miletić (73) mora u prvi tim, Marković je totalno nesiguran. Kosović je ok da igra ali u tom trenutku nema mjesta za Pantića, a po meni je Pantić ipak bolji igrač iako nije u formi. Takođe, formacija sa jednim napadačem van forme je smiješna, kad igramo u gostima eliminacionu utakmicu Lige Evrope jer znamo koliko znači gol u gostima. Ova postava je po meni veoma loša i sigurno mjesto među 11 zaslužuju Enache (umjesto Markovića) i Ivanović (umjesto Zakarića), a možda i Smiljanić i Ožegović, jer je ipak po meni u ovom trenutku dosta bolji i borbeniji od Ricarda.

avatar
Damir111
Wednesday, 08.08.2018
22:42
avatar
FamilyHangingOut \'11
Wednesday, 08.08.2018
21:59

Stojkovic (Popovic)- Enake (Vulicevic), Miletic, Valiente (Markovic), Miletic- Smiljanic, Zdjelar (Kosovic)- Jankovic (Zakaric), Pantic (Ilic), Ivanovic- Rikardo (ozegovic).