Bata razočaran: "Stoti put ponavljamo iste greške"

Autor: Pavle Knežević
sreda 31.10.2018.
18:55
Izvor: Sportske.net

Kaže trener Partizana da nije prijatno posle novog remija. Čukarički osvojio bod iako je razmišljao da otkaže utakmicu zbog kadrovskih problema.

Beta/Miloš Miškov/Mo
Beta/Miloš Miškov/Mo

Povezane vesti

Remi Partizana i Čukaričkog na Banovom Brdu i ne mora da bude iznenađenje, ali ovo je bio peti nerešeni rezultat crno-belih iz Humske ulice u poslednjih šest utakmica, a treći uzastopni. Greške – uvek iste, što ponavlja i trener Zoran Mirković.

"Utakmica je bila zanimljiva za gledanje, navijači su podeljeni ko je zadovoljan, ko nije zadovoljan. Trebalo je ranije da rešimo meč, ovo je 100. put da primamo gol iz prvog udarca. To je i manjak koncentracije, ali naglasio bih naše propuštene šanse, trebalo je daleko pre toga da rešimo meč. Situacija nije prijatna, videćemo kako i šta dalje", rekao je Mirković.

Da li ste zadovoljni igrom, uprkos rezultatu 1:1?

"Delimično sam zadovoljan. Bilo je dosta propusta, ali bilo je i dobrih stvari. Mi smo igrali protiv odlične ekipe, ne protiv nikoga. U takvoj igri smo stvorili dobre prilike, ali ih nismo iskoristili", odgovorio je Bata.

Enake je jutros u medijima seljen iz kluba, a danas je zaigrao i postigao gol, kako ste njime zadovoljni?

"Dosta je to dobro, odigrao je što se od njega očekivalo. Neutralisao je Bogosavca i nametnuo se na njemu, tako da sam zadovoljan", rekao je Mirković.

Partizan je imao prečke i stvarao šanse, ali je na kraju Stojković morao da spasava mrežu jer je i Čukarički krenuo u ofanzivu. Sa tribina je tokom skoro cele utakmice skandirano protiv uprave, a ne za tim, kako to utiče na ekipu, ako uopšte?

"Nisam siguran da igrači u tim momentima kada drže fokus na igru da mogu da obrate pažnju na te stvari, ne verujem da imaju takvu moć zapažanja", rekao je Mirković.

Trener Čukaričkog Simo Krunić složio se otprilike sa analizom svog kolege, ali je pohvalio svoj tim.

"Čestitam i jednoj i drugoj ekipi na fer i korektnoj igri i mojoj na borbi do poslednjeg minuta. Dali smo sve od sebe i na kraju smo uspeli. Partizan nas je stisnuo, a mi nismo stvarali šanse. Čestitam igračima, posebno Mudrinskom koji nas ponovo spasava. On je za mene jedan od najboljih centarfora u ligi, ali je imao dve teške povrede, treba mu malo vremena da se vrati", rekao je Krunić.

Trener Čukaričkog otkrio je i jedan važan detalj, jer je klub razmišljao o odlaganju utakmice zbog kadrovskih problema.

"Dosta nam je igrača bolesno ili ima kartone, mislili smo da odložimo utakmicu, zato je danas od početka bilo toliko mladih igrača u timu. Ja sam mnogo puta naglašavao da imamo dobre mlade igrače i da se ne vidi razlika ko je na terenu, oni ili mlađi", rekao je Krunić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nedeljko Panic
Thursday, 01.11.2018
18:20

Cini mi se da Mirkovic previse forsira Richarda. Poslednje tri utakmice covek nezna da primi loptu kako valja,te zbog toga nemozemo organizovati napad i ozbiljnije ugrozit protivnika.
Ivanovica u igru Richarda na klupu.

avatar
Nedeljko Panic
Thursday, 01.11.2018
12:09

Neznam dali sam u pravu, al zar niko ne primecuje da Partizan prima golove, posle ulaska Lole u igru. Cini mi se da tu nesto ne stima i da bi Bata trebao dobro da proceni kad treba da cuva rezultat ,koga izvodi a uvodi u igru.

avatar
Wednesday, 31.10.2018
21:46

I tebi se drma klupa. Nista ti od Djukica bolji nisi.

avatar
Delije Sever 021
Wednesday, 31.10.2018
21:23

Mi dali tri gola. Primili jedan. Ponisteno nam 3 gola zbog ofsajda...ma super ste mi vi,samo tako nastavite Batice

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 31.10.2018
20:12

Partizan nema Upravu! Da ima ne bi dozvoljavali da Partizan bude pokraden na 13/14 utakmica u prvenstvu, protiv Mladosti, zvezde, Radničkog, Spartaka, Napretka i Čukaričkog uspešno za po 2 boda. To su 12 bodova manje! Druga stvar je što ti ljudi koji su upali u klub rušenjem statuta ne mogu da obezbede finansije. Sve se svodi na sportski sektor tj. zarade od prodaje igrača i uspeha u Evropi. Preko 90% budžeta se na taj način popunjava. Tako ne može da funkcioniše nijedan klub jer čim sportski sektor napravi koju grešku izostaju dobre prodaje igrača i uspeh u Evropi tj. novac, a samim tim i mogućnost za bolje igrače, a i boljeg trenera. Svakog prelaznog roka Partizan dovodi sve slabije i slabije igrače od Evertona, Leonarda, Đurđevića, Tavambe i Stojkovića. Rezultat toga u kombinaciji sa sudijama koje vrše torturu nad ekipom ona nije u stanju da da više od 1 gola, a u poslednje vreme ni da odbrani gol. I zbog lošeg rukovođenja klubom i zbog lošeg suđenja - UPRAVA NAPOLJE.

avatar
RIP KOBE
Friday, 02.11.2018
15:23

sve na mestu, ali svi znamo zasto je tako jer jednostavno nam nije dozvoljeno. stojim jako iza te cinjenice jer svi znamo kako su samo i preuzeli klub!

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Wednesday, 31.10.2018
20:08

Koje si tek ti razocaranje, verovatno nisi ni svestan...

avatar
jova68
Wednesday, 31.10.2018
20:06

Šta još treba da se desi da bi uprava otišla. Toliko negativne energije odavno nije bilo

avatar
boem
Wednesday, 31.10.2018
20:04

Mjenjaj Mirkovicu , daj sansu Ostojicu kako god odigra bit ce bolje po Partizan nego sa mladim Markovicem a ima jos onih kojima treba dati sansu a I igra treba da se mijenja jer ovaj stil nije nista pokazao

avatar
nedeljko
Friday, 02.11.2018
10:59

U pravu si sto posto. Skoro svaki gol koji primamo je gol Svete Markovića. Ja ne znam kako to niko ne vidi. Razumem da ga treba istrpeti i prodati ali...

avatar
Volem Vosu
Wednesday, 31.10.2018
20:04

Ali "Mislili smo da odlozimo utakmicu..." Ova nasa liga kao termini sa drugarima, nema nas-ne igramo.

avatar
Zoran Vukic
Wednesday, 31.10.2018
20:03

dosta vise od Mrkovica gresaka ove sezone 5-6gresaka rikardo.,iganovic aut i jos neki sprmiti tim za drgu sezonu ilijev aut dosta njgovih gresaka i vazure nekidu

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Wednesday, 31.10.2018
20:00

Pa sta li ti radis na treninzima s nima bas me zanima kada za 90 min daju jedan gol samo i svaki put primaju po jedan,znamo svi da imamo Los igracki kadar ali stvarno neverovatno