Bata pogledao snimak - da li je bio gol?

Autor: Pavle Knežević
utorak 25.09.2018.
15:07
Izvor: Sportske.net

Pričalo se sa trenerom Partizana najviše o derbiju, iako njegovu ekipu čeka kup duel. Zna Mirković da su crno-beli umeli da budu iznenađenje u ranoj fazi kupa.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Samo tri dana posle "večitog" derbija Partizan ide u Lazarevac na duel sa trećeligašem Kolubarom u kupu. Trener Zoran Mirković planira da odmori neke igrače, ali ne dozovoljava svom timu da se opusti.

"Mi smo u gustom rasporedu, u gustom kalendaru. Nisu se ni čestito slegle strasti od derbija, a već sledi kup. Najveće takmičenje u ovoj zemlji, igra se jedna utakmica, nema popravnog.

Igramo protiv Lazarevca, ekipe koja je sastavljena od iskusnih i prekaljenih igrača iz Super lige i inostranstva i grupe mladih igrača. Kolubara ima ambicija da se vrati u drugu ligu, imaju infrastrukturu, teren je u odličnom stanju. Mislim da će sutra biti lep ambijent
", rekao je Mirković.

Bata je rekao da je njegov tim partijom u derbiju, u kome je bio bolji od Crvene zvezde, naterao sve da poštuju crno-bele. U kakavom su stanju sada i koliko im znači ta partija, iako je bilo 1:1?

"U dobrom su stanju. Posle utakmice same su bili malo utučeni. Mislim da smo zaslužili više iz te bitke, ali vidi se da su dobro, da su se podigli, ali u fudbalu moraju da se potvrđuju iz utakmice u utakmicu. Sve što je bilo u nedelju je zatvorena knjiga, da bismo bili hrabri, moramo da imamo kontinuitet, a kontinuitet se stvara na takmicama kao što je sutrašnja", rekao je Mirković.

Centralna tema ipak je bio izjednačujući gol Crvene zvezde. Mirković je kazao da mu i dalje nije jasno da li je bio gol, ali je istakao da ne želi da razmišlja više o tome.

"Nijedan od snimaka me nije ubedio da jeste ili da nije bio gol, jer su snimljeni iz nepovoljnih uglova. Nisam se ni vraćao na to, pogledao sam jedanput ili dvaput. Ne treba se više baviti tim stvarima, idemo dalje, imamo Kolubaru sad", rekao je Mirković.

Partizan nije pobedio u derbiju, ali su navijači ipak zadovoljni, jer su "videli pravi Partizan".

"Prijaju sigurno takve stvari, čitamo svi komentare i navijača, sigurno su to neke stvari koje gode. Ova utakmica jeste putokaz i jeste put kojim treba da idemo, ali mislim da nismo u svemu još kako treba. Ne sme doći do opuštanja nijednog momenta", rekao je Mirković.

A koliko vama znači kada vidite da vaše ideje daju ploda, da ste preneli svoju borbenost iz igračkih dana na njih?

"Sigurno da je jedna satisfakcija za mene kao trenera. Odnos igrač-trener se zasniva na poverenju. Poverenje morate da zaslužite. Ja kao trener i oni kao igrači, kad budemo imali maksimalno poverenje jedni u druge, to će da bude bolje. Dosta bolje to ide, ali nema opuštanja, ponavljam - nema opuštanja", rekao je Mirković.

Sećaju se navijači Partizana i BSK-a i ČSK-a i Timoka, umeli su crno-beli da budu iznenađenje ranijih faza kupa. Kolubara je trenutno u trećoj ligi, da li se plašite da će vaši igrači potceniti protivnika?

"Ne smemo da se opustimo, mi smo Partizan, oni su igrači Partizana. Već se ponavljam po ko zna koji put, to im je posao, to je obaveza. To su nezgodne utakmice, uvek kad se igra na jednu utakmicu, to je praktično nokaut faza. Može biti neprijatno", odgovara trener.

Zdravstvena situacija...

"Čekamo današnji trening i posle treninga ću znati jasnije ko je upotrebljiv i ko nije. Par igrača se žalilo na udarce. Videćemo, sigurno će neko odmarati", rekao je Mirković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Tuesday, 25.09.2018
17:40

Bravo za izjavu, nijedan snimak ne pokazuje da je gol ili nije, tako to radi gospoda. A ne kao oni sa druge strane brda, koju su 5min posle utakmice sa sigurnoscu tvrdili da je gol.

avatar
Silent
Tuesday, 25.09.2018
17:23

Pobedio bi partizan ali samo da su ukrali Zvezdi cist pogodak kao suza

avatar
Man.United99
Tuesday, 25.09.2018
16:39

Bata je rekao ono sto ja stalno pisem niko ne moze tacno reci niti da jeste niti da nije gol

avatar
Колатерална Штета
Tuesday, 25.09.2018
23:19

Osim Milojevica i Mrkele?

avatar
Man.United99
Wednesday, 26.09.2018
01:24

Ako ce mo tako onda i Stojkovica on je vidio da nije

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 26.09.2018
00:28

Nasle se dve sline ljudske da sole pamet.

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 25.09.2018
15:24

Milojevicu nauci kako je biti covek i imati obraz, a ne biti poltron aboliranog.

avatar
svetski prvaci 1991
Tuesday, 25.09.2018
19:23

Mnogi od njega uče.

avatar
ИступањеЈединоРешење
Tuesday, 25.09.2018
15:15

Televizija arena (namerno malim) sigurno poseduje taj snimak, INSISTIRAJTE na tome da to izadje u javnost i izadje na videlo!!! NARAVNO, ovo se ne odnosi na tebe, ti trazi svojim kanalima:-)