Bata odabrao - Ovo su Partizanove postave za duel sa Slovanom (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 28.01.2019.
12:30
Izvor: Sportske.net

Strateg FK Partizan Zoran Mirković odredio je dve postave koje će danas odigrati po poluvreme u duelu sa Slovanom iz Libereca.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Prvi kontrolni meč u sklopu centralnog dela priprema koje odrađuju u Antaliji fudbaleri Partizana igraju protiv Slovana iz Libereca.

Trener beogradskih crno-belih Zoran Mirković izvešće dve različite postave u prvom i drugom poluvremenu, sa izuzetkom na poziciji golmana koja je od prvog do poslednjeg minuta rezervisana za Vladimira Stojkovića.

Šansu da igraju već u prvoj proveri dobiće mladi Filip Stevanović i Strahinja Pavlović, a bez minuta će biti golmani Popović i Kljajić, ali i igrači Bojan Balaž, Saša Ilić, Danilo Pantić, Đorđe Ivanović i Rikardo Gomeš.

Marko Janković se još nije priključio ekipi, a danas bi u Antaliju trebalo da stigne i Radivoj Bosić koji je angažovan iz Zvezdine filijale Grafičara.

Slobodan Urošević nalazi se na klupi za rezerve i mogao bi da podeli minutažu sa Zlatanom Šehovićem u prvom poluvremenu.

Partizan I: Stojković (C) - N. R. Miletić, Marković, Valijente, Šehović -  Zdjelar, Kosović - Zakarić, Stevanović, Ndžaj - Georgijević;

Partizan II: Stojković (C) - Vulićević, Ostojić, Pavlović, N. G. Miletić - Smiljanić, Šćekić - Tošić, Đerlek, Enake - Nikolić.

Utakmica Partizan - Slovan počinje u 13 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke