Bata Mirković upozorava na Proleterovu statistiku

Autor: Beta Beta
petak 22.02.2019.
11:47
Izvor: Beta

Detalj koji ne sme da se zanemari...

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je danas da njegova ekipa mora da bude oprezna u predstojećoj utakmici protiv Proletera u Super ligi Srbije, pošto je novosadski tim osvojio više bodova na gostujućim terenima.

"Proleter je poznat kao čvrsta i neugodna ekipa. Ako se pogleda statistika, možemo reći da bolje igraju na gostovanjima, odnosno da su više bodova uzeli u prvenstvu kao gosti, nego kao domaćini.

I u toj prvoj utakmici u Novom Sadu smo se silno namučili. Nisam siguran da smo u tom momentu zaslužili tu pobedu, tako da sve te stvari pozivaju na oprez", rekao je Mirković za klupski sajt.

Fudbaleri Partizana u subotu od 19 časova dočekuju Proleter, u utakmici 23. kola Super lige Srbije. U prvom delu prvenstva crno-beli su na stadionu "Karađorđe" pobedili sa 1:0.

Mirković je rekao da je Proleter čvrsta ekipa, čiji je bolji deo napadačka četvorka koju čine Nemanja Čović, Stefan Čolović, Srdjan Vujaklija i Ognjen Krasić.

Trener crno-belih naveo je da se još čekaju lekarski rezultati povređenog Svetozara Markovića."Sveta je veoma bitan za našu obranu i našu igru, ali kako u životu, tako i u fudbalu se vodimo onim, da koga nema bez njega se mora", rekao je Mirković.

Ulaz na stadion Partizana je besplatan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 23.02.2019
12:07

Bato, naravno da je svaka takmičarska utakmica - ozbiljna stvar i da se niko neće predati, ali, izgleda zaista groteskno govoriti o ozbiljnosti i vrlinama svakog sledećeg protivnika. Mi smo - Partizan. Valjda. Još uvek. Takve utakmice, pogotovo u ovakvoj situaciji, treba dobiti lepršavom i efikasnom igrom. I - to je to.