Bata Mirković u njega ima veliko poverenje, najavljuje Partizanov ''napad'' na duplu krunu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.09.2018.
12:18
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Crno-belima to preostaje u nastavku sezone, posle eliminacije sa evropske scene.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Da li bi predstojeći večiti derbi mogao da bude Partizanova prekretnica u pozitivnom smeru kada je u pitanju dalji tok aktuelne sezone i trka za domaće trofeje?

Jasno je da su dosadašnji učinak i igra ekipe crno-belih ispod očekivanja, što je za posledicu imalo i promenu na klupi, pa je Miroslava Đukića zamenio Zoran Mirković.

Iako se činilo posle pobede u Danskoj da već ima pozitivnih pomaka, potom su ponovo došle do izražaja slabosti u igri Partizana, crno-beli su bili nemoćni u Istanbulu protiv Bešiktaša u borbi za plasman u Ligu Evrope, a onda su i proteklog vikenda protiv Proletera teškom mukom stigli do bodova.

Nedugo posle dolaska Mirkovića na mesto trenera, igrački kadar crno-belih pojačao je i reprezentativac Crne Gore Aleksandar Šćekić koji se već ustalio u timu i primetno je da u njega šef struke Partizana ima veliko poverenje, s obzirom da se odlično poznaju iz reprezentacije Crne Gore.

Tokom prvenstvene pauze, Šćekić je nastupao za ''Sokolove'' protiv Rumunije i Litvanije i zadovoljan je učinkom, kako svojim, tako i reprezentacije Crne Gore na startu takmičenja u Ligi nacija.

Foto: Sportske.net/Pavle Knežević
Scekic

''Zadovoljan sam kako smo odigrali oba meča i bodovima koje smo uzeli, budući da smo igrali bez tri-četri standardna igrača. Uvek može bolje, ali svoje partije protiv Rumunije gde sam bio starter, a potomi protiv Litvanije, gde sam ušao mogu oceniti kao dobre'', istakao je Šćekić za klupski sajt Partizana.

Uverava da se u Partizanu brzo adaptirao i najavljuje borbu za oba trofeja, iako je Zvezda već uspela da stekne pet bodova prednosti u Superligi. Derbi bi to mogao da promeni, Partizan bi eventualnom pobedom uhvatio priključak, a nema sumnje da će Šćekić biti jedan od Mirkovićevih aduta u veznom redu.

''Nažalost, nismo uspeli da uđemo u Evropu i stoga smo se okrenuli domaćem prvenstvu u kojem se znaju prioriteti, a to je osvajanje oba pehara, Kup i domaće prvenstvo.

U Partizanu su takvi ciljevi uvek prioritet i ništa ispod toga se ne priznaje, pa je  logično što je pritisak veći u nastavku šampionata.

Idemo utakmicu po utakmicu i skupljamo bodove. Derbi jeste u podsvesti, posebno što će to biti moj prvi i to pred domaćom publikom, ali do njega imamo  još jednu važnu prepreku, a to je ekipa Rada.

Sa svima se odlično slažem, a šef i saigrači su mi pomogli da se brže adaptiram. Pritisak postoji svakodnevno, jer kao što sam rekao, navijači su navikli na pehare i titule, a moji saigrači i ja ćemo učiniti sve da tako i bude'', zaključio je Šćekić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DekiStankovic5
Monday, 17.09.2018
20:53

Scekic a,komedija se nastavlja!

avatar
svojnasvome
Monday, 17.09.2018
15:43

Dal ste vi normalni, kakva dupla kakva titula, kakav scekic......prilicnoo ne volim zvezdu tj.....al bolji su za puno puno i nemamo sta da se pitamo....to je tačno sve ostalo je laganje samih sebe

avatar
deki trbic
Monday, 17.09.2018
15:28

Mislim da nemamo nesto dobar tim ...ali moze to sto zvezda igra LS i sto se popalili da mogu da prezime u evropi da ce svu snagu (uzalud) da uloze u LS i da je to sansa partizana do zime da stigne ili prestigne zvezdu.

avatar
DekiStankovic5
Monday, 17.09.2018
17:16

Auu brate ,imamo sasvim dovoljno igraca nemoj da gajis laznu nadu da ne bi patio mnogo posle :)

avatar
Man.United99
Monday, 17.09.2018
19:01

Sa onakvom igrom kao protiv proletera tesko da mozete da ugrozite Radnicki i Cuku. Jednostavno Partizan mora puno toga da promjeni a nisam siguran da to ovaj igrački kadar moze

avatar
Grb partizana 1997?
Monday, 17.09.2018
13:19

Saljivdzije :)

avatar
Zoran Vukic
Monday, 17.09.2018
13:07

ovaj Scekic dosad nije pokazo sto je doveden u Partizan lola jaci defanzivac od njega

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 17.09.2018
12:51

nesto kao raca petrovic

avatar
Momcilo Stojanovic
Monday, 17.09.2018
14:24

Raća Petrović je doktor fudbala za njega.Jedina zajednička osobina im je tromost i sporost,a da nije spor Raća bi igrao u Realu.

avatar
Man.United99
Monday, 17.09.2018
19:04

Gdje je on uopste