Bata Mirković ga ''precrtao'' već na početku priprema, danas je postigao majstorski gol!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.03.2019.
18:09
Izvor: Sportske.net

Da li će novi trener imati više poverenja u ovog momka?

Screenshoot/YouTube/Prvaliga Srbija
Screenshoot/YouTube/Prvaliga Srbija

Povezane vesti

Posle serije loših vesti iz Partizana, danas je stigla i jedna koja možda nagoveštava da baš i nije sve tako crno.

Partizanova filijala ''Teleoptik'' danas je konačno prekinula predugu seriju poraza kojom je dovela u pitanje opstanak u Prvoj ligi Srbije.

''Optičari'' su i danas bili na pragu novog neuspeha, ali je mladi krilni fudbaler Jovan Kokir u nadoknadi vremena pogodio iz odlično izvedenog slobodnog udarca sa 17-18 metara, za konačnih 1:1 protiv Trajala u ''Zemunelu''.

Podsetimo, Kokir je, poput Strahinje Pavlovića i još nekolicine talentovanih fudbalera iz Partizanove omladinske škole, zimus bio na prozivci sa prvotimcima Partizana, očekivalo se da će i on uspeti da se izbori za svoju šansu, ali posle angažovanja Muse Ndžaja, postalo je jasno da će Kokir morati još da sačeka na svoju šansu u prvom timu crno-belih.

Prosleđen je potom u Teleoptik, a ovim golom je nagovestio da će imati šta da pokaže tokom ovog proleća. Ako ne u Partizanu, onda bar u Prvoj ligi Srbije...
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gogi-11
Monday, 11.03.2019
20:46

A zna li neko sta se desava sa Bosicem?

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 12.03.2019
00:13

Sa tim velikim talentom :D ?I to ti je bilo samo zamazivanje ociju i potez ocajnika.

avatar
Silent
Monday, 11.03.2019
19:36

Kokir je veliki Zvezdas

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 11.03.2019
19:22

https://www.youtube.com/watch?v=vSbFHUbArr8 Jedino je greska to na kraju jer nije preko 75 bodova nego tacno 72, a i to je apsolutna propast, katastrofa biblijskih razmera.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 11.03.2019
19:16

Svakako mora da mu se zameri i na ovome, a i na veoma losim imenima (ne mogu da ih nazovem pojacanjima) ciji je dolazak aminovao. Kokir je srpski Julijan Draksler, ne (samo) Partizanov ili sad Teleoptikov. Stojkovic- Enake (jos uvek moze da se vrati jer je samo na pozajmici), Nema Miletic, Valiente (od leta Rajkovic- rano je jos za Pavlovica), Bogosavac (Sehovic)- Zdjelar (od leta Kacar), Nisic- stranac (Zakaric klupa), Pantic (tesko cemo ga jako zadrzati- stranac i umesto), Kokir- Djordje Jovanovic. Bicemo jako izlozeni pozadi, ali, bas me briga, ako smo tako mogli '07, mozemo i sad.