Bata ima samo jednu dilemu oko sastava, ovako će je rešiti?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.09.2018.
10:12
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana danas ima veći izbor igrača u odnosu na meč sa Radom, ko će biti u startnih 11?

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Posle pet uzastopnih pobeda, zahvaljujući kojima je došla na ''minus dva'' u odnosu na Crvenu zvezdu, ekipa Partizana danas ima priliku da se probije na lidersku poziciju, bar do srede kada će aktuelni šampion odigrati svoj odloženi meč sa Napretkom u Kruševcu.

Ogroman motiv večeras će imati ekipa Zorana Bate Mirkovića, mnogi ih potcenjuju ovih dana, imajući u vidu da će protiv sebe imati novog učesnika Lige šampiona, ekipu koja nije izgubila nijedan bod u Superligi od početka sezone i nije niti jednom poražena još od zimus i revanš meča sa CSKA u Moskvi...

Realno, Crvena zvezda jeste favorit, ali na crno-belima je da pokažu hrabrost i pokušaju da makar ponove partiju iz prvog meča sa turskim Bešiktašom, pa možda i više od toga.

Preneli smo već, gosti iz Ljutice Bogdana imaju jedan neočekivan problem sa sastavom uoči derbija, a kada je u pitanju sastav Partizana, trener Mirković je još pre dva dana na konferenciji za medije istakao da ima samo jednu dilemu.

Jasno je da se u tim vraća Nemanja R Miletić, koji je izdržao suspenziju i njega ćemo najverovatnije ponovo gledati uz desnu aut-liniju, dok će štoperski tandem Marković-Valijente ostati nepromenjen.

A kada je u pitanju pomenuta Mirkovićeva dilema, utisak je da je to ona u veznom redu - ko će činiti tandem defanzivnih veznih u ovom meču?

Primetno je da je novajlija Aleksandar Šćekić Mirkovićev ''čovek od poverenja'', ekspresno se ustalio u timu i treba ga i večeras očekivati od prvog minuta.

Pitanje je samo hoće li uz njega biti Saša Zdjelar, koji u poslednje vreme pada u drugi plan, eventualno Milan ''Lola'' Smiljanić koji ima ogromno iskustvo u derbijima, ali koji u je prethodnim mečevima imao minimalnu minutažu, ili Šćekićev saigrač iz reprezentacije Crne Gore Nebojša Kosović.

Možda je ova poslednja opcija i najrealnija, ali ne treba isključiti i da Mirković iznenadi.

Potencijalno iznenađenje moglo bi da bude i u ofanzivnoj liniji tima, da šansu ponovo dobije Nemanja Nikolić, asistent kod pobedonosnog gola iz meča sa Radom, ali utisak je da su za to male šanse, jer bi u tom slučaju bio okrnjen već ustaljeni trio Zakarić-Pantić-Janković iza najisturenijeg Rikarda.

Utakmica počinje u 19 časova, reporteri ''Sportskih'' biće na licu mesta, očekujte zanimljive sadržaje iz Humske na našem sajtu.

sastav

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Sunday, 23.09.2018
14:27

Kada bih se pitao: Stojković - Vulićević (Enake), Marković (Miletić), Valijente (Miletić), Miletić - Smiljanić, Đerlek, Pantić - Janković (Nikolić), Zakarić - Gomeš.

avatar
ИступањеЈединоРешење
Sunday, 23.09.2018
16:49

Nema Miletic rezervna varijanta? Djerlek?

avatar
ИступањеЈединоРешење
Sunday, 23.09.2018
11:13

Ovo je katastrofalan tim.

avatar
Strah
Sunday, 23.09.2018
10:59

Kao Partizanovac pisem,jedini kvalitet pod navodnicima ali u odnosu na ostli deo ekipe vidim u triu Zakaric,Pantic,Jankovic!

avatar
Amar Zornic
Sunday, 23.09.2018
10:28

Zakaric opasno pojacanje za Partizan , zaista ja kao Zvezdas kad gledam ovaj tim uopste lose ne deluje cak stavise to su sve reprezentativci timova iz regiona koji sigurno poseduju neki kvalitet

avatar
Борко Михајловић
Sunday, 23.09.2018
11:12

Tim je kvalitetan, ja kao Grobar kažem da Zvezda ima možda kvalitetnije pojedince, ali nekako mi se sviđa ovaj tim Partizana. Delujemo čvrsto.
Biće teško, biće.. :)
Sportski pozdrav. :)

avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 23.09.2018
11:54

Tim je malo jači od kisele vode.