Baš ga briga za Liverpul i Van Dajka, Pavkov otkrio šta je to mnogo vrednije i draže od pobede nad ''Redsima''!

Autor: Darko Mitrović
subota 06.04.2019.
13:26
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Ostavio ''Redse'' u arhivi.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Milan Pavkov je golovima protiv Liverpula jesenas na ''Marakani'' ušao u klupsku istoriju, kao čovek koji je svojim golovima Zvezdi doneo prvu pobedu u Ligi šampiona.

Dodatnu težinu ovom njegovom i Zvezdinom podvigu daje i činjenica da je Liverpul izborio plasman u četvrtfinale Lige šampiona i da uporedo s tim vodi borbu sa Mančester sitijem za titulu u Premijer ligi.

Ali, Pavkova to uopšte ne interesuje, što je potvrdio u izjavi za ''Žurnal''.

''Meni je nebitno šta će da urade do kraja najjačeg takmičenja. Volim da gledam inostrani fudbal i manje obraćam pažnju na pobednika već mnogo više uživam u što većem broju golova.

Kažem vam, nebitno mi je skroz'', naglasio je Pavkov.

Nije želeo da se priseća ni dvoboja sa Van Dajkom tokom meča na ''Marakani''.

''Nit` se poznajemo, nit` bilo šta... Odigrali smo utakmicu i svako je otišao svojim putem,  s tim se sve i završilo'', istakao je Pavkov.

A ako se pitate zašto mu je sada sve ovo nebitno, odgovor je jednostavan - Zvezdu sada očekuje ključni deo sezone i borba za duplu krunu.

''Biće mi draža titula i dupla kruna, što je vrhunac ovih fudbalskih prostora, u odnosu na golove Liverpulu i pobedu na prepunoj Marakani. Što bi ujedno bila nagrada za dosadašnji rad kolektiva, ali i moj. Voleo bih da do cilja na kraju prvenstva dođemo sa svim pobedama'', poručio je Pavkov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 06.04.2019
15:17

Kakva igracina, kakav Zvezdas, kakva ljudina je ovaj nas Milan Pavkov.

avatar
No rules
Saturday, 06.04.2019
14:53

Koje foliranje. Draze mu je da dobije Macvu i Backu i uzme domacu titulu, nego da u LS pobijedi jedan Liverpul! Evo bas ti verujemo..

avatar
The_Matrix
Saturday, 06.04.2019
13:45

umidlio da je bitan

avatar
Deki.Stankovic.5
Saturday, 06.04.2019
14:47

Pa za nas je svakako bitan,i ostace upamcen,a tebi posto nije nemas potrebe ni da komentarises,ionako volis onog avlijanera Ikardija :D Vandinog malog!