''Bardov'' predlog Partizanu - Goguu na zadnjeg veznog, dovedite novog štopera!

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.05.2016.
15:22
Izvor: Sportske.net, KCN Sport

Zanimljivo zapažanje trenerskog doajena u sinoćnjoj emisiji Dejana Anđusa na ''kopernikusu''.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Sinoćnje gostovanje Milana Živadinovića u emisiji kod Dejana Anđusa izazvalo je veliku pažnju domaće fudbalske javnosti, između ostalog, i zbog nekoliko konkretnih predloga koje je popularni ''Bard'' izneo.

Kako poboljšati rezultate naše reprezentacije i pomoći novom selektoru da izabere one najbolje, možete da čitate OVDE, a potom se Živadinović dotakao i dešavanja u Partizanu.

Iskusni stručnjak je pohvalio rad trenera Partizana Ivana Tomića, koga je svojevremeno trenirao u mladoj reprezentaciji Jugoslavije, uveren da će šef struke crno-belih naredne sezone formirati još bolji tim, uz još par pojačanja.

S tim u vezi, ''Bard'' je Tomiću uputio i jedan konkretan predlog u vezi Sedrika ''Dominatora'' Gogue, koji je zimus stigao kao veliko pojačanje na poziciji štopera.

Gogua je ovog proleća opravdao poverenje, ali njega Žiivadinović vidi kao još bolje rešenje uz takođe odličnog Evertona na sredini terena, na poziciji zadnjeg veznog. Nešto poput Miičela Donalda u Zvezdi.

''Ja u našem fudbalu odavno nisam video boljeg, borbenijeg, pa čak i tako drskog i bezobraznog igrača kao što je Everton.

Takođe, mislim i da ovaj 'dugački' štoper (Gogua) što je došao, pre treba da bude ispred, u sredini terena, kao zadnji vezni, a da dovedu novog štopera'',
predlaže Živadinović.

Partizan je ove sezone osvojio Kup, titula je u Zvezdinim rukama, a iskusni strateg odaje posebno priznanje crno-belima za njihov uspeh.

''U Srbiji je teže osvojiti Kup, nego prvenstvo, jer u prvenstvu možete nekoliko puta da kiksate, a ako u Kupu imate loš dan, vi ispadate'', primetio je Živadinović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SrdjanMaksa
Friday, 20.05.2016
17:41

Nedostaje mu brzina za poziciju zadnjeg veznog... Ostalo poseduje, nesporno.

avatar
ercov
Wednesday, 18.05.2016
21:04

Ovaj Zivadinovic i nije tako naivan, iskreno receno, Gogua i Everton u tandemu bi bili pravo pojacanje i osvezenje u zadnjem veznom redu a time bi digli i Partizanov kvalitet igre.

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Wednesday, 18.05.2016
20:48

I ja milslim da bi trebao da igra sredinu,podseca na Pogbu.

avatar
Wednesday, 18.05.2016
17:45

A šta je vama taj alkos toliko interesantan pa danas dve vesti o njemu, zar se taj ikad uzimao za ozbiljno?

avatar
RadovanRD
Wednesday, 18.05.2016
16:12

Bard umesto Tome Nikolica!