Baranin: "Partizan će se namučiti u Surdulici"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 10.10.2015.
17:16
Izvor: Sportske.net, fk-radnik.com

Prvotimac fudbalskog kluba Radnik iz Surdulice Ljubo Baranin kazao je da Partizanu neće biti lako da stigne do bodova u meču 13. kola Superlige Srbije koji je na programu naredne srede.

radnikfc.wix.com
radnikfc.wix.com

Povezane vesti

Fudbaleri Radnika ušli su u završnu fazu priprema za ono što ih naredne nedelje očekuje na domaćem terenu. Četiri dana ostalo je do istorijskog gostovanja Partizana u Surdulici, a prvotimac Radnika Ljubo Baranin tvrdi da duel sa šampionom ujedno predstavlja najlakši i najteži ispit.

"Nema tu šta mnogo da se kaže, u goste nam dolazi aktuelni šampion Srbije i ekipa koja je na evropskoj sceni vezala dva trijumfa. Iskustvo mi kaže da su utakmice poput predstojeće sa Partizanom ujedno najteže i najlakše za igru" kazao je Baranin.

Crno-beli su u dosadašnjem toku šampionata pretrpeli četiri poraza ali Ljubo Baranin tvrdi da kriza rezultata u domaćem prvenstvu nije merilo kvaliteta Partizana.

"Partizan se u domaćem prvenstvu nalazi u nekoj krizi rezultata ali u Surdulicu dolazi kao apsolutni favorit. Ne mogu da kažem da mi ne gajimo nade ali bi bilo glupo reći da jurimo pobedu" istakao je Baranin.

Radnik se uoči duela sa Partizanom nalazi na četrnaestoj poziciji na tabeli sa 9 osvojenih bodova a Baranin poručuje da Partizanu neće biti lako u Surdulici.

"Sigurno je samo da će Partizanu biti mnogo teško da dođe do bodova u Surdulici" zaključio je defanzivac Radnika.

Utakmica 13. kola Superlige Srbije između Radnika i Partizana na programu je u sredu 14. oktobra sa početkom od 17 časova. Informacije vezane za prodaju karata možete pronaći na OVOM linku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DickHead Advokat
Tuesday, 13.10.2015
21:49

Baranin je profesionalni fudbaler jer aut baca strahovito mestimicno mozda jedini u svetu, inace bi bio profesionalni konobar.

avatar
Mr Tixma
Tuesday, 13.10.2015
04:17

Dvojka ko kuća

avatar
delije sever NS
Thursday, 15.10.2015
03:06

I ,jel bi dvojka? :) Lepo ja napisah dole komentar ali vi ne verujete.Kizo ostani

avatar
Mr Tixma
Friday, 16.10.2015
15:51

Meni je ovo prosto neverovatno sta se dogadja sa Partizanom..

avatar
delije sever NS
Saturday, 10.10.2015
21:16

Partizan se namuci svuda,Partizan pobedi samo ako sudije pomognu-nekad i namestenu utakmicu izgube,ne pomazu ni penali ni iskljucenja.Tako da,Baranine,opusteno druze ,budite nezni.