Bane: "Kredit Ćurčiću, ovo izgleda mnogo ozbiljnije"

Autor: Beta Beta
utorak 18.11.2014.
21:21
Izvor: Beta

Kapiten srpskog nacionalnog tima Branislav Ivanović kazao je da se u pobedi nad Grcima video udeo Radovana Ćurčića koji zaslužuje kredit.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović podržao je danas Radovana Ćurčića za selektora nacionalnog tima.

"Ćurčić zaslužuje kredit i strpljenje. On je imao udela u igri na utakmici sa Grčkom. Ima jasnu viziju. Ova igra jeste model, ali nije dovoljno dobra za konačan cilj", rekao je Ivanović posle prijateljske utakmice sa Grčkom na Kritu.

Srbija je u gradu Hanja pobedila Grčku sa 2:0, a Ćurčić je privremeno vodio ekipu posle raskida ugovora sa dosadašnjim selekotorom Dikom Advokatom.

"Sve je delovalo mnogo ozbiljnije nego do sada, znalo se ko šta radi na terenu, koji je čiji posao. Ali, ne treba sada praviti euforiju, jer treba imati u vidu i to da su Grci bili pod većim pritiskom od nas", kazao je Ivanović.

Srbija će narednu utakmicu odigrati u martu, kada će gostovati Portugalu u četvrtom kolu Grupe I kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"Orlovi" posle tri susreta imaju samo jedan osvojen bod i pretposlednji su na tabeli, iza Danske, Portugala i Albanije, a ispred Jermenije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Wednesday, 19.11.2014
09:45

:D :D SAd je dobar Curcic, do juce Advokat bio svetski... Pustite pricu, zelim na terenu da vidim kako govorite!

avatar
Delije Crna Gora
Tuesday, 18.11.2014
22:52

Može i mora bolje, braćo moja...
Ovdje se neko očito miješa u posao selektora već duže vrijeme, i zato veći selektori nemaju namjeru da preuzmu posao (isti slučaj je sa BIH i CG). Ovo mi se nimalo ne sviđa, ne razumem te ljude, ne znaju da štete svojoj zemlji, ako je iole vole, neka ostave selektore na miru... DOK JE GOD TAKO, U SRBIJI, CRNOJ GORI I BIH NEMA FUDBALA!!!

avatar
Tuesday, 18.11.2014
22:43

Ako je ovo stvarno Bane izjavio Cureta treba ostaviti za selektora. Igraci kad nekog zele za selektora, kod njega se najvise i trude, njega najvise i slusaju, to je bio slucaj kod Mihe, jos nisam zaboravio kad je Kolarov odstranjen iz tima, posle postize gol a on trci pravo Mihi u zagrljaj, tu su stvari jasne, tu se vidi da od toga nesto moze da bude.

Jesam bio za Mihu ili Stanoja ali ponavljam, ako je ovo Bane stvarno izjavio treba ostaviti Cureta, zna Bane sta se prica u svlacionici, ovo je jako bitna izjava.

avatar
disqus_HNYAiSUaQd
Wednesday, 19.11.2014
09:49

A šta bi drugo izjavio . Pa vade se sada i oni zbog loše igre u kvalifikacijama . I na kraju šta je to sinoć valjalo i šta je to ozbiljnije . Pa vidite kakva je Grčka i od koga sve gubi. Grčka im je došla kao "kec na deset" da bi smirili nas navijače a i čitavu naciju. Ja sinoć nisam vidio ništa dobro . Vidio sam lošu Srbiju i očajnu Grčku.

avatar
ivke89
Tuesday, 18.11.2014
22:32

Pobedite Ronaldogal u gostima i sve vam je oprosteno.