Bane kapiten: ''Samo da ne primimo gol...''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 13.10.2014.
18:29
Izvor: Beta

Posle kiksa u Jermeniji, reprezentacija Srbije u utorak će imati imperativ pobede protiv neugodne selekcije Albanije. U najavi tog duela, kapiten ''Orlova'' Branislav Ivanović priznaje da on i njegovi saigrači osećaju ''dodatni pritisak''.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović kazao je da je ekipi potrebna dobra atmosfera u javnosti, kako bi selekcija ostvarivala dobre rezultate.

"Atmosfera oko reprezentacije se uvek kreira u odnosu na rezultat. Pred ovaj meč osećamo dodatni pritisak... Ekipa je svesna da kreira atmosferu i da od nas mnogo zavisi i zato moramo pozitivno da razmišljamo", rekao je Ivanović.

On je rekao da je bitno da ekipa na sutrašnoj utakmici ne primi gol.

"Biće nam teže nego protiv Jermenije... Najbitnije je da ne primimo gol, jer mislim da je to 60 odsto odrađenog posla. Mislim da ako ekipa pruži 100 odsto mogućnosti ne može da izgubi i verujem u dobar rezultat", rekao je Ivanović.

Albanija je prva u Grupi I kvalifikacija za EURO 2016. sa četiri boda, Danska je druga sa istim brojem bodova, dok je Srbija na trećem mestu sa jednim bodom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke