Bane kapiten: "Muslinu hvala veliko kao Rusija"

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 06.11.2017.
16:00
Izvor: Sportske.net

Stiče se utisak da kapitenu nije bilo pravo što je Muslin smenjen, ali je istakao da je interes reprezentacije iznad svih pojedinačno.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Kapiten Srbije Branislav Ivanović toplo je zahvalio bivšem selektoru na svemu što je uradio za njega i za nacionalni tim, ali je kazao da je cilj svih u Fudbalskom savezu da reprezentacija ima dobre rezultate.

Reprezentacija Srbije okupila se danas u Staroj Pazovi za prijateljske utakmice sa Kinom i Južnom Korejom. Pred novinarima su se pojavili vršilac dužnosti selektora Mladen Krstajić i kapiten Branislav Ivanović. Prvo pitanje za kapitena bilo je, naravno, o smeni Slavoljuba Muslina.

"Mogu da vam kažem svoje mišljenje. Što se mene lično tiče, ne mogu dovoljno lepih reči da nađem za ono što je Muslin uradio za moju karijeru i za nacionalni tim. Njemu veliko hvala, veliko kao Rusija za sve što je uradio u ovom ciklusu.

Što se tiče politike Saveza i onoga što se dešava u njemu, mi smo svi ovde za dobrobit srpskog fudbala, da bi rezultati bili bolji. Nadamo se još boljim rezultatima, još boljoj igri i većim izazovima
", rekao je Ivanović.

Novinari su konstatovali da se stiče utisak da mu nije pravo zbog smene i da nije konsultovan pre toga, a onda je usledilo pitanje da li će biti konsultovan oko izbora novog selektora. Kapiten je rekao da zna svoje granice.

"Ja volim ovo što radim i uživam u svemu što je vezano za reprezentaciju, i kad je dobro i kad je loše. Uvek sam bio tu za reprezentaciju i uvek ću biti tu. Znam gde je granica i šta treba da radi igrač. Nikada neću preći tu granicu. Imam principe prema kojima funkcionišem i oni se jako teško menjaju.

Ali, da ponovim da je interes reprezentacije iznad svih nas.

Ako je interes da na Svetskom prvenstvu igramo na boljem nivou, mi smo svesni toga. Igrao sam i na SP 2010. i mogu da kažem da nismo bili svesni uspeha, a mislim da ni sada nismo svesni. Moramo da probijamo limite, jer imamo potencijal. Sve zavisi od nas, jer smo mi ti koji igramo fudbal
", rekao je Ivanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Monday, 06.11.2017
20:26

Muslin, da je najgori na svijetu, zasluzio je da ide u Rusiju sa ekipom.

avatar
neme
Monday, 06.11.2017
19:41

Ko vas pita za sta cuti i peglaj a ostalo ide na visu instancu

avatar
Amar Zornic
Monday, 06.11.2017
17:59

Svaka cast na izjavi , jasno je da igracima nije pravo oko smene i samo se nadam da savez nece napraviti fijasko izborom selektora jer imamo zivotnu sansu i odlican tim

avatar
Marko HM
Monday, 06.11.2017
17:13