Bane Ivanović u pismu otvorio dušu - Kako je odoleo Zvezdi i Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.05.2019.
09:24
Izvor: Sportske.net

Ni Zvezda, ni Partizan, i pored uticaja sa strane. Kako mu je uspelo?

Epa/Dominik Angerer
Epa/Dominik Angerer

Povezane vesti

Dugogodišnji kapiten reprezentacije Srbije, rekorder po broju nastupa za naš nacionalni tim Branislav Ivanović, imao je uspešnu sezonu u Rusiji.

Sa Zenitom je osvojio šampionsku titulu, a po njenom završetku, na poziv ruskih novinara prihvatio je da napiše otvoreno pismo 15-godišnjem sebi.

Tom prilikom je, između ostalog, otkrio i zbog čega nije dao svoje srce ni Zvezdi, ni Partizanu, za razliku od mnogih u Srbiji.

''Dragi 15-godišnji Bane, sreda je nešto pre 22 časa, što znači da su završena prva poluvremena u utakmicama Lige šampiona. Koji će biti rezultat, saznaćeš sutra.

Na kraju krajeva, moraš da ideš u krevet. Ujutru je škola, zatim trening, pa fudbal u dvorištu. Bez tvojih golova tamo ne mogu, ti si glavni napadač. Usput, nećeš zauvek biti napadač.

Tvoja veština će biti veoma korisna uskoro. Bićete pozvani da trenirate sa prvim timom Srema.

Da, to je tim za koji je tvoj otac igrao. Ovo će biti tvoje prvo iskustvo. Sa 18 godina ćeš debitovati u profesionalnom fudbalu i taj meč ćeš pamtiti celog života.

A onda Beograd! Nisi mogao da odlučiš za koga ćeš da navijaš: Crvenu zvezdu ili Partizan! Nikada nećeš dati srce nekom od ovih timova. Nećeš nositi dres Zvezde, za kojom je tvoj tata bolestan, niti ćeš igrati za Partizan koji vole tvoji prijatelji. Tvoja karijera će biti drugačija.

Igraćeš za OFK Beograd, a zatim ideš u Rusiju'', napisao je, između ostalog, Bane Ivanović.

Potom se osvrnuo i na saradnju sa Slavoljubom Muslinom, prelazak u moskovsku Lokomotivu, kao i na ponovni susret sa Muslinom u našem nacionalnom timu...

''Da, znam da ne sanjaš da obučeš dres reprezentacije svoje zemlje, ali ako ne prestaneš da radiš možeš da ostaviš pečat u nacionalnom tim'', napisao je Bane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mani2
Wednesday, 29.05.2019
11:38

Pa kad ga je Terzic prodao, ne mora preko blizanaca

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Wednesday, 29.05.2019
11:30

Uf, tesko je njima odoleti

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 29.05.2019
10:56

Nije mi jasno zasto vas uvek mrzi ceo tekst da prenesete nego ovako povrsno ali dobro nema veze,ono sto je bitno da su ljudi u fudbalskom savezu Srbije napravili veliku nepravdu prema ovom coveku da je to jedna velika sramota,zar je toliko tesko bilo napraviti mu oprostajnu utakmicu a zasluzio je i vise od toga!

avatar
LFC 19-ta
Wednesday, 29.05.2019
10:45

totalno konfuzno napisano

avatar
Bato C.
Wednesday, 29.05.2019
09:45
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 29.05.2019
09:30

Nije sanjao da igra za reprezentaciju?