Bane Ivanović opominje: ''Sad je svaka utakmica odlučujuća!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.08.2017.
13:52
Izvor: Sportske.net

Iako su Moldavci otpisani iz trke za plasman na Svetsko prvenstvo, u našem nacionalnom timu neće dopustiti bilo kakvo potcenjivanje protivnika.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Posle evropskih uspeha Partizana i Crvene zvezde, narednih dana pažnja će biti preusmerena ka reprezentaciji Srbije, koja početkom septembra igra dve veoma važne utakmice za plasman na Svetsko prvenstvo.

Prvi rival je Moldavija, 2. septembra u Humskoj, tri dana kasnije naši ''Orlovi'' igraće u Irskoj.

Svoja očekivanja je danas u razgovoru sa novinarima izneo i kapiten Branislav Ivanović.

''Kada gledamo tabelu, mi smo apsolutni favoriti, treba da tu ulogu prihvatimo i sve da uradimo da dobijemo taj meč, a onda da se okrenemo duelu sa Irskom.

Mi za sada treba da se fokusiramo samo na prvu utakmicu.

Mislim da je prva utakmica mnogo bitna za samopouzdanje, bitno je pobediti kako bi nam bilo lakše u Irskoj. Svaka utakmica je sada odlučujuća. Mnogo detalja, mnogo sitnica ima, i pod pritiskom mnogi neće prikazati lepršavu igru.

Moramo da osvojimo dovoljan broj bodova za plasman na Svetsko prvenstvo'',
poručuje Ivanović.

Kao i selektor Muslin, nada se velikoj podršci sa tribina, pogotovo posle najnovijih rezultata Partizana i Zvezde u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

''Nadam se da ćemo imati podršku navijača i da ćemo produžiti ovu euforiju u našem fudbalu. To je mnogo bitno za naš narod, veliki uspeh oba kluba, naravno mi svi verujemo u naše klubove i ekipe da mogu da urade nešto više, ali ovo realno možda nisu ni sami očekivali. Nadam se da će se ta euforija odraziti i na nas i da ćemo ostvariti dobar rezultat'', objašnjava Ivanović.

Na kraju je još jednom upozorio da nikakvog opuštanja protiv Moldavaca neće i ne sme biti.

''Više se kroz medije pripremalo da je ta utakmica dobijena, ja ne mislim da će biti lako. Svi znamo koliko iznenađenja ima u današnjem fudbalu. Oni su u prvoj utakmici u prvih 20 minuta bili ravnopravni sa nama. Treba toga da se setimo. Biće teško, oni nemaju šta da izgube, a mi moramo da budemo na svom maksimumu.

Ne verujem da će motivacija biti naš problem'',
zaključio je Ivanović.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 28.08.2017
14:32

Smesni smo, nismo pobedili nijednog jakog rivala i sad glumimo ludilo. Ovu grupu smo trebali da imao 9 pobeda i jedan remi sa 2 primljena gola.

avatar
CELAVI DRVOSECA
Monday, 28.08.2017
15:05

Nista necemo uraditi na SP cak i ako nekim cudom odemo tamo...