Bane i Kolarov u Zvezdi? Oglasio se Terzić, ovo je zvaničan stav kluba!

Autor: Ivan Cvetković
subota 21.12.2019.
10:58
Izvor: Sportske.net, informer

Nije prvi put da se dvojica kapitena reprezentacije Srbije spominju u istom kontekstu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Tokom prethodnih dana pojavile su se priče da bi Crvenu zvezdu mogli da pojačaju iskusni srpski internacionalci Aleksandar Kolarov i Branislav Ivanović.

Dolaskom Dejana Stankovića na klupu "crveno-belih", zvezdaši su se ponadali da bi on mogao da utiče na svoje nekadašnje reprezentativne saigrače i privoli ih da se vrate u Srbiju.

Ako je sudeći po generalnom direktoru Zvezde Zvezdana Terzića, od toga neće biti ništa.

"Informacije da Ivanović i Kolarov dolaze u Zvezdu jesu gluposti. Suvišno je i komentarisati, nije realno da neko od njih dvojice sad dođe kod nas. Video sam da se piše da Bane napušta Zenit na leto, ali to nema veze sa nama. Što se ostalih pojačanjima tiče rano je da pričamo", istakao je on u izjavi za Informer.

Terzić je takođe otkrio da sa Stankovićem nije bilo priče o potencijalnim pojačanjima.

"Tek kad novi trener stupi na dužnost, moći ćemo da govorimo o pojačanjima, sad ta priča nema smisla. Moramo najpre da mu predstavimo igrački kadar, pa onda da vidimo ko će od tih igrača da ostane, a ko da ode. Nakon toga slede predlozi koga bismo doveli, na kojoj poziciji nam fale pojačanja i slično. Nikakvog licitiranja o imenima nije bilo, pa tako ni o Kolarovu ili Ivanoviću", rekao je funkcioner "crveno-belih".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Born2Won der
Saturday, 21.12.2019
17:19

Lupaju novinari, Bane je grobar.

avatar
REVØLT
Sunday, 22.12.2019
12:01

Mislis? Ja sam Partizanovac, ali, bojim se da nije.

avatar
Capitano
Saturday, 21.12.2019
16:35

Cuj ponadali se... Kome da se nadamo? Jedan bi nas ukopao sigurno, a drugi bi visio po splavovima...

avatar
Dorotej
Saturday, 21.12.2019
15:26

Ovo sa upravom Zvezde je smešno. Sve manje podnosim Terzića i Mrkelu. Prvo "puste buvu" za Ivanovića (daleko mu lepa kuća, njegovo je prošlo), pa onda odgovaraju na tu istu vest. Zamlaćivanje navijača.

avatar
Old_school
Saturday, 21.12.2019
14:12

Zasto neko od novinara ne upita Terzica zasto sada, kada smo od Evrope zaradili preko 60mil, prodajemo nasu decu budzasto. Ilice, Terzica,Pantovica,Joveljica...

avatar
svetski prvaci 1991
Saturday, 21.12.2019
13:47

Nešto se razmišljam i gledam kako drugi veliki klubovi retko koga menjaju.Ponekad dovedu nekog velemajstora i to je to.Već, oni se uigravaju i uigrani su.A mi zato sa njima ne možemo.Mi svake godine promenimo pola tima,dovodimo gore od gorega,i to za velike pare.Tako mi ne mrdamo s mesta-tu smo gde smo-tuga i jad.Može se bolje u to sam siguran,a zašto nije tako treba pitati one koji na ovo mogu dati odgovor.Ali,bez laganja,hmmm !

avatar
Aca008
Saturday, 21.12.2019
13:09

Deki je bio veliki igrac,ali smesno je da zvezdu vodi on,pisu se gluposti o pojacanjima,bane i kolarov su stari,a zvezda nije dom penzionera.

avatar
REVØLT
Saturday, 21.12.2019
12:47

Zasto nije bilo analize spornih situacija na samom kraju jeseni?

avatar
Wittmann
Saturday, 21.12.2019
12:29

Nisi ni morao da izlaziš sa zvaničnim saopštenjem, vesti o zvučnim pojačanjima od kojih nema ništa su odavno postale kliše.