Bane: "Gruzija nema šta da izgubi"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 23.03.2017.
18:39
Izvor: Sportske.net, Beta

Fudbaler Zenita i kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović poručio je da Gruzija nema šta da izgubi u sutrašnjem meču i da "Orlovi" moraju da podignu borbeni gotovs na najviši nivo.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije gostovaće u petak Gruziji u petom kolu Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Kapiten "Orlova" Branislav Ivanović rekao je da njegova ekipa mora da bude požrtvovana ako želi pobedu.

"Znamo koliko će utakmica biti teška, koliko je protivnik opasan. Imali su dobre utakmice na početku kvalifikacija i jedini problem im je što imaju samo dva boda. Moramo da budemo požrtvovani jer Gruzija nema šta da izgubi", rekao je Ivanović.

On je naveo da će odbrana srpskog tima biti pod velikim pritiskom, ali da je to normalno za svako gostovanje.

"Odbrambeni igrači uvek imaju veći pritisak kada se igra na gostovanju. Zato su tu napadači, da skinu pritisak i olakšaju nam. Gruzija je veoma ozbiljna ekipa. Ako prođemo njihovu prvu zonu presinga, imaćemo prostor da rešimo utakmicu. Treba da odigramo kompaktno, kao tim, i iz te timske igre će doći rezultat", kazao je Ivanović.

Utakmica petog kola Grupe D između Gruzije i Srbije igra se u petak od 18 časova u Tbilisiju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Danijella
Thursday, 23.03.2017
20:51

Ajde bre Bane ne lupaj vise majke ti! Vi pa imate sta da izgubite?? Igraj fudbal ako jos uvek umes i ne lupetaj demagogiju. Kad igramo prptiv favorita onda su neunistivi pa samkm tim nemoramo da se nadamo pobedaman kad igramo protiv ovih slabih inda oni nemaju sta da izgube pa samim tim je i utakmica unapred teska. Igraj bre fudbal! Uigrajte se i sutirajte na taj gol! E tada ce biti golova!