''Bambijeva'' poruka saigračima pred derbi - Evo ko treba da savlada Borjana!

Autor: Beta Beta
utorak 12.12.2017.
10:04
Izvor: Beta

Dosta je ''Bambi'' rešavao, sad malo oni...

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Zoran Tošić izrazio je nadu da će u predstojećoj utakmici protiv Crvene zvezde nastaviti s pozitivnim skorom u "večitim" derbijima, za koje je ocenio da ih rešavaju "sitni detalji".

Partizan
će sutra dočekati Crvenu zvezdu u 22. kolu Super lige Srbije, poslednjoj utakmici u ovom delu sezone.

"Ja sam protiv Zvezde igrao četiri utakmice i imam pozitivan skor - dve pobede i dva remija. Nadam se da ću se naći na terenu i da ću nastaviti s pozitivnim skorom", rekao je Tošić novinarima u Beogradu.

"Nadam se da Partizan može da nastavi s dobrim učinkom protiv Zvezde. Koliko znam, imao je dosta uspeha na svom terenu poslednjih godina. Optimista sam, verujem da će nastaviti tim putem", rekao je Tošić.

Njegov nastup na utakmici protiv Crvene zvezde je neizvestan zbog povrede, ali on veruje da će biti spreman za "večiti" derbi.

Ocena ''partizanske javnosti'' je da bi upravo Tošić mogao da reši "večiti" derbi.

"Nije dobro za Partizan da vezni igrač rešava derbije. Imamo napadače kojima je to dužnost i koji su 'postili' u poslednje vreme i nadam da će to naplatiti sada.

Ja ću se truditi da budem konkretan, da doprinesem rezultatu golom ili asistencijom. Svakako ću biti usmeren ka golu ako budem igrao",
rekao je on.

Tošić je rekao da je pratio "večite" derbije dok je nastupao za CSKA iz Moskve, kao i da su "to utakmice u kojima daješ 200 odsto i koje odlučuju sitni detalji".

"Trenutna forma i mesto na tabeli ne govore ko je favorit", dodao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Tuesday, 12.12.2017
11:14

Pa, on je krilni napadac, sta se folira mu golovi nisu duznost?

avatar
DR DRE
Tuesday, 12.12.2017
11:12

Stojkovic- Vulicevic, Miletic, Mitrovic, Antonov- Tosic, RADIN, EVERTON, Pantic- Tavamba (-) ozegovic. Klupa: Jovicic, Ostojic, Miletic, Marjanovic, Djurickovic, Suma, Solomon.

avatar
odjava
Tuesday, 12.12.2017
12:14

u pravu si , moze i jedan i drugi Kosan . pogotovo ovaj mladji koji je plasirao omladince u sledeci krug kvalifikacija pa ga oterali i njega i nekoliko najzasluznijih igraca .

avatar
DR DRE
Tuesday, 12.12.2017
13:14

I taj mozda nekad bude mogao, ali mladu. Inace, izdao je Vojvodinu.