Bambijeva poruka navijačima Partizana

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 30.11.2017.
09:40
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Juče ih je oduševio novom majstorijom, hoće li ga poslušati?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Partizan je pregrmeo još jedno u nizu teških gostovanja do kraja prvog dela sezone. Voždovac je savladam minimalnim rezultatom, 1:0, a junak utakmice bio je Zoran Tošić, strelac pobedonosnog gola u 26. minutu.

Posle meča, popularni ''Bambi'' je istakao značaj ovog trijumfa i koliko je teško crno-belima da beleže uspehe na sva tri fronta.

''Nije fraza koju stalno ponavljamo, ali svaka utakmica koju Partizan igra je uvek teška. Za nas rezultat 0:0 ili remi, kao sa Spartakom, nije dobar, jer Partizan uvek mora da pobeđuje.

A to svakako nije lako, jer mnoge ekipe igraju odličan fudbal,,potom su protiv Partizana uvek dodatno motivisani. Uz sve to mi igramo na tri fronta bez prava na grešku.

Bilo nam je sasvim jasno šta nas čeka na 'krovu' i da moramo dati sve od sebe da pobedimo. Voždovac je odlična ekipa, borbena i znamo da nijedan susret sa njima nikad nije bio lak i da smo i ostajali bez bodova'',
izjavio je Tošić za klupski sajt.

Vremena za odmor nema, već u nedelju je novi superligaški derbi, ovog puta sa Vojvodinom u Humskoj. Tim povodom uputio je jasnu poruku navijačima, kojih kada su superligaške utakmice u pitanju, ove sezone uglavnom nema u velikom broju kada je Partizan domaćin.

''Koristim priliku da pozovem sve da dođu na stadion Partizana i pomognu nam u pobedi i nova tri boda. Igra se od 15 časova i nadam se da će nam i vreme koliko toliko ići na ruku.

Voša je uvek nezgodan protivnik i samim tim opet moramo da idemo punim intezitetom. To je u Partizanu jednostavno uvek tako i nikad nema opuštanja'',
poručio je Tošić i naglasio da Partizan u svakoj utakmici mora da ''grize'' za pobedu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DR DRE
Thursday, 30.11.2017
13:37

A 0:0 nije remi? :-D

avatar
trifun
Thursday, 30.11.2017
10:45

Džaba ih zoveš prijatelju, Djukić ih je oterao i neće se vratiti skoro.

avatar
Partizan/Lazio
Thursday, 30.11.2017
12:20

Koga je Djukic oterao? Navijaca nema jos od blamaze protiv Samroka, bila je solidna poseta tek nakon kiksa Zvezde. Nista mi lepse nismo igrali kod Nikolica niti je bilo vise publike.

avatar
Partizan/Lazio
Thursday, 30.11.2017
22:14

Zameram ja Djukicu mnogo toga i naravno da sam ocekivao vise, iskreno ocekivao sam da ces mi navesti bar nekoliko razloga gde cemo se sloziti, kad ono ti se raspisao, a prakticno nista nisi rekao. Antonov treba da dobije vecu sansu, mislio sam i ja letos da ce on brzo istisnuti Miletica, nazalost to se nije desilo. Ne znamo mi kako on radi na treninzima, rekao bih da se Miletic forsira i zbog prodaje... Ja verujem da ce od proleca biti standardan, a da cemo ga na leto otkupiti jer mi se izuzetno svidjaju njegove karakteristike, mislim da moze postati i dugorocna zamena za Kolarova u reprezentaciju, uostalom ja sam ga zeleo u Partizanu jos pre SP u20. Ne vidim samo sta ti nije jasno oko Sume? Po meni kada se sve sabere i oduzme, minutaza mu je prihvatljiva. Igrao je vise na pocetku jer je imao neka solidna izdanja u Evropi sada kako nije napredovao i samo brljavi, dobija sve manje prilika i izostavljanje u utakmici sezone je bio Djukicev pogodak. Budi malo realan, ne mozes ocekivati da ista sansa bude pruzena igracu koji je dosao na pozajmicu i najskuplje placenom u istoriji kluba, sportski pozdrav.

avatar
trifun
Thursday, 30.11.2017
17:55

Dobro druže ako ti tako kažeš,da ti verujemo na reč.Ali sigurno nije ni uveo red kao što priča i pravi poredjenje sa Nikolićem.Tvrdi da su igrači zadovoljni.Kakvo zadovoljstvo može da ima Antonov na čije zalaganje se žali Djukić.Atonov jeste u lošoj formi ali koliko mu je puta ukazao poverenje.Kakvo zadovoljstvo može da ima igrač koji je danas kapiten, na sledeće 3 utakmice rezerva,pa na 2sledeće ni u protokolu.O kakvom zadovoljstvu može da priča igrač koga bez obzira na učinak izvodi na svakoj utakmici u 70 minutu.Za sve to vreme šansa se daje Sumi a obrazloženje,čeka se da počne da igra.Valjda su svi igrači ravnopravni, svi zaslužuju istu šansu.Zar Antonov nema pravo da pita,šefe što i mene ne sašekaš da udjem u formu pod istim uslovima kao Suma.Ti ako ceniš Djukića ja ti ne mogu zabraniti.Znaš kako kažu sličan se sličnom raduje.