Bambijeva čarolija oduševila ''Grobare'', a onda ih je sudija naljutio!

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.11.2017.
16:46
Izvor: Sportske.net

Dvadesetak minuta dosade, pa onda još toliko zanimljivog sadržaja i vođstvo Partizana posle prvih 45 minuta.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Završeno je prvo poluvreme derbija 19. kola između Voždovca i Partizana, a crno-beli vode sa 1:0 golom Zorana Tošića od 26. minuta.

Dvadesetak minuta gledali smo ne baš zanimljivu predstavu ''na krovu'', Partizan je imao inicijativu, ali bez prilika, sve do 26. minuta.

Tada je Tavamba oduzeo loptu Ivkoviću na nekih tridesetak metara od gola domaćih, odmah je uposlio Ožegovića koji asistira Zoranu Tošiću, a Partizanova ''sedmica'' sa nekih petnaestak metara poludesno, šalje prelep udarac levom nogom u dalji ugao i golman Popović bio je nemoćan - 0:1.

Od tog trenutka utakmica je postala sadržanija, a Partizan je imao još nekoliko izglednih situacija da uveća stečenu prednost.

Jedna situacija bila je sporna, kada je Ožegoviću dosuđen ofsajd, a u drugoj je Partizan evidento oštećen jer Tavambi nije priznat gol zbog, kako se videlo na snimku, nepostojećeg ofsajda.

U međuvremenu je i levi bek Partizana Nemanja Miletić imao dobar pokušaj kada je Popović odbranio, a najbolju priliku za Voždovac imao je Georgijević u 35. minutu posle opasne kontre. Šutirao je precizno iskosa sa desne strane, ali je golman i kapiten Partizana u današnjem meču Vladimir Stojković sjajno intervenisao i sprečio izjednačenje.
-------
- - - - - - - -
- -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 29.11.2017
21:04

Umesto da bude 3:0 pa možda i više sudija ostavi ceo meč u neizvesnosti.Na drugoj strani u prvih deset mijnuta penal i crveni ili dva i onda 6:1 ,5:0...Na kraju kad dodje do podele bodova ostaje i gol razlika koja donosi prednost u slučaju istog broja bodova.Na stranu što se pravi fama o nekakvoj spektakularnoj igri ,granitnoj odbrani i izuzetno efikasnom napadu.Prebrojte minute koje su imali igrača ili dva više na terenu pa da vidite , a uz to i koliko je golova dato baš zahvaljujući tome.

avatar
Toto Salvatore Riina
Wednesday, 29.11.2017
18:11

Jednostavno, nase sudije nemaju znanja i to je to. Oni se bace na prakticni deo od beton lige pa do super. Da li idu na neke obuke, mozda, ne kazem...ali sve je to smesno. Zato nam je i fudbal toliko los. Da bar malo gledaju engleske tekme pa da pustaju grublju igru, bilo bi sve bolje. Sviraju svaki kontakt, smore i ljude i igrace. Sviraju ofsajd Tavambi, a nije bio... Sviraju i Partizanu neke faulove, a sa tim kontaktom ni moju babu ne bi neki igrac srusio. Strasno..

avatar
Jelena Renovcevic
Wednesday, 29.11.2017
20:14

Bravo majstore. Nase sudije jednostavno ne znaju da sude(cast izuzetku). Mora kod nas da se uvede VAR pa bi i tad gledali svaku odluku 50 puta. Vecina tih ljudi je dogurala do Super lige jer ih neko gura a da je po kvalitetu mi bi imali 3 sudije od toga 2 pomocna. Zato ih u Evropi nema nigde (cast izuzetku).

avatar
milan_polic
Wednesday, 29.11.2017
18:00

Pa da se Zvezdi ovako ponisti gol, ja ne znam sta bi bilo....

avatar
Partizan/Lazio
Wednesday, 29.11.2017
17:53

Morao je da vidi i onu prvu situaciju, a o drugoj da ne govorim!