Bambi: "Verujemo treneru, ništa se tu nije promenilo"

Autor: Pavle Knežević
četvrtak 08.03.2018.
11:59
Izvor: Sportske.net

Zoran Tošić kaže da ekipa veruje treneru, a da je on odgovoran njemu i sportskom direktoru. Nada se da je trijumf protiv Rada prekretnica.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Zoran "Bambi" Tošić misli da Partizan igra dobro, ali da se dešava da dođe period "kada lopta neće u gol". Posle serije slabih rezultata kaže da odgovara samo treneru i sportskom direktoru, a nada se da je trijumf protiv Rada najava boljih dana za šampiona Srbije.

Ipak, pre meča je u centru pažnje kod crno-belih bio status Miroslava Đukića. Da li verujete treneru?

"Naravno da verujemo. Ja od samog početka imam odličan odnos sa njim, godinama. On radi svoj posao dobro, ništa se tu nije promenilo. Jednostavno, dođu nekad te utakmice gde te prosto neće, gde želiš da preokreneš, ali jednostavno ne ide i neće. Protiv Rada smo uspeli, nadam se da ćemo od Čukaričkog da nastavimo to", rekao je Tošić grupi novinara posle utakmice sa Radom.

Partizan je pobedio "građevinare" 3:1, ali je pre toga izgubio od Radničkog u Nišu, igrao nerešeno sa Zemunom kod kuće i ispao iz Evrope od Viktorije Plzenj. Koliko tebi teško padaju kritike i stav javnosti?

"Ja odgovaram treneru i sportskom direktoru koji me je doveo. Mene iskreno ne zanima ničije drugo mišljenje, da me ne shvatite pogrešno. Ja odgovaram njima, sa njima razgovaram, oni prenose utiske, pričamo o svakoj utakmici. Bitno mi je šta oni misle i kako su zadovoljni mojom igrom i igrom ekipe, tako će biti i ubuduće. Dugo sam u fudbalu i znam da treba da gledam na taj način", odgovara Bambi.

Loši rezultati su činjenica…

"Generalno do pre desetak dana je sve bilo u najboljem redu. Dođe tako period da lopta neće u gol. Mislim da niko ne može da kaže da mi to ne želimo, da se ne trudimo. Jednostavno, dođe takav period da primiš gol iz jedine šanse protivnika. Posle se okrene utakmica sasvim drugačije.

Ima i sudijskih grešaka, mada ne tražimo nikakvo opravdanje, radimo i, evo, pobedili smo. Nadam se da ćemo tim putem da nastavimo i da ćemo prekinuti neuspehe koje smo doživeli u prethodnom periodu
", rekao je Tošić.

Rad je postigao gol iz penala, prilikom svoje prve prave šanse. Nije prvi put ove sezone da primate golove praktično iz prve šanse protivnika.

"Jeste, nažalost, to nam se dešava. I u prvom delu sezone smo u nekoliko utakmica poveli pa primimo gol, to nas košta, ali generalno mislim da je protiv Rada sve bilo u redu. Posle te utakmice sa Plzenjom javnost je bila malo ljuta, ali ja ne bih zamerio ništa. Ja garantujem da je svaki od nas želeo da prođe dalje, jednostavno nismo uspeli", rekao je Tošić.

Plzenj nije bio kraj mukama. Usledio je remi 1:1 sa Zemunom, pa poraz od Radničkog u Nišu 1:0.

"Sudija je poklonio penal Zemunu. U Nišu ne da su bili nefudbalski uslovi, nego ne bih želeo da šetam po tom terenu, kamoli da igram. Ali, moramo da igramo, a na takvom terenu ne možemo  da stvorimo 20 šansi. Imali smo neke poluprilike, oni jednu polupriliku i dali gol, mi nismo. Idemo dalje. Protiv Rada smo imali nekoliko šansi i dali tri gola. Moglo je da bude i šest, ali eto, idemo korak po korak.

Bitno je, svaka pobeda je dobrodošla. Želeli smo da krenemo od Zemuna, nismo, evo u sredu smo pobedili, nadam se da će to da nas podignete i da ćemo da nastavimo. Nadam se da će ovo da bude prekretnica. Ne vidim drugi način nego da razmišljam pozitivno i da gledam u tom smer
u", rekao je Bambi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Thursday, 08.03.2018
15:46

I sta kazes, zvezda zasluzeno vodi na tabeli? Odlazi, sramoto jedna!

avatar
Fiqlini
Thursday, 08.03.2018
13:37

Ispadanje iz evrope od slabije protivnika, titula izgubljena za dve utakmice zemun/radnicki da verujete treneru ma amateri ste vi nema te ni p od profesionalca

avatar
RIP KOBE
Thursday, 08.03.2018
15:33

ne bih rekao da smo ispali od slabijeg protivnika. jednostavno ne ide samo pogledaj te dve utakmice sa njima. dali su gol posle ofsajda u prvoj zatim veliki kiks majstora kikseva ostojica i to odluci da oni idu dalje.