"Bambi" veruje u titulu i zna lek za izlazak iz krize

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 01.03.2018.
10:11
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Prolećni deo sezone nije počeo kako treba ali Zoran Tošić smatra da dobar rezultat u Nišu može da predstavlja najavu izlaska iz krize.

Epa/Martin Divisek
Epa/Martin Divisek

Povezane vesti

Partizan nije dobro otvorio prolećni deo sezone što je rezultiralo ispadanjem iz Evrope i povećanjem bodovnog zaostatka za Crvenom zvezdom.

Evidentno je da se crno-beli nalaze u svojevrsnoj krizi igara i rezultata, ali Zoran Tošić u izjavi "Žurnalu" ističe da za takvu situaciju postoji lek.

"Evidentno je došao takav period da ne možemo da pronađemo svoju igru, ali za sve postoji lek. Ubeđen sam da radom, upornošću i željom možemo da se vratimo na pobednički kolosek!", kaže Tošić.

Već u subotu ekipu Miroslava Đukića očekuje novi izazov jer gostuje ekipi Radničkog iz Niša koja je na domaćem terenu u tekućoj sezoni izgubila samo dve od dvanaest odigranih utakmica.

"Partizan uvek mora da pobeđuje i gura napred. Nadam se zaokretu već od subote u Nišu, da zaboravimo ovo što je bilo i vratimo se na pravi put", dodaje vezista crno-belih.

Do kraja ligaškog dela sezone ostalo je još šest kola. Partizan više ne odlučuje o svojoj sudbini ali može da se nada kiksu "večitog" rivala i smanjenju bodovonog zaostatka koji bi na startu plej-ofa bio dodatno "istopljen".

"Posle podele bodova biće duplo manja razlika, nadam se da ćemo što pre da se vratimo na pobednički kolosek i da ćemo vršiti konstantan pritisak na komšije. Sledi i derbi, sve je i dalje u igri, naravno da je Zvezda u prednosti, ali... Nema potrebe da dižemo ruke, dok god postoji šansa moramo da pokušavamo", poručuje Tošić.

Šest kola pre kraja ligaškog dela prvenstva Partizan zaostaje 11 bodova za Crvenom zvezdom i ukoliko ta razlika ostane na snazi na startu plej-ofa crveno-beli će imati 6 bodova više, ali ih ni dva poraza uz svih sedam pobeda Partizana neće sprečiti da stave ruke na trofej.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
djordja
Thursday, 01.03.2018
16:00

Na pravi put se vraćamo od kako ste ti i Đukić, ponovu u Partizanu...al nikako da ga nađemo, nažalost

avatar
Fiqlini
Thursday, 01.03.2018
15:53

Pricam ti pricu daj molim vas povuci te se iz javnost i igraj te fudbal mnogo price malo fudbala

avatar
PLAYBOY
Thursday, 01.03.2018
14:26

Kako je iko mislio da nam on moze biti zamena za Leonarda...od kako je dosao nije opravdao njegovo dovodjenje...Leonardo je iznad Tosica za svetlosnu godinu.

avatar
RIP KOBE
Thursday, 01.03.2018
19:34

samo je dobar sto se prekida tica i nista vise