Bambi veruje - Pobednik u derbiju biće šampion!

Autor: Milovan Longinov
petak 01.12.2017.
10:40
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Fudbaler Partizana očekuje što više pobeda do kraja prvenstva, a i onu najvažniju - u "večitom" derbiju sa Crvenom zvezdom.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Zoran Tošić Bambi doneo je pobedu Partizanu nad Voždovcem, a prethodno je bio strelac i u remiju sa Spartakom, tako da može da se kaže da je heroj crno-belih ove nedelje.

Bambi smatra da je veoma teško igrati ritmu četvrtak-nedelja, ali da će se njegov tim boriti do kraja za što veći broj pobeda.

"U gustom rasporedu naporno je igranje utakmica na svaka tri dana. U prvenstvu je svaka krucijalna, s obzirom na to da zaostajemo za Crvenom zvezdom. U Evropi smo ostvarili željeni cilj i sad je bitno da lepu jesen upotpunimo dobrim rezultatima i na domaćoj sceni. Shodno tome, važna i zaslužena pobeda na teškom gostovanju", rekao je Tošić, a prenosi Žurnal.

Crvena zvezda u ovom trenutku ima šest bodova više od Partizana, ali Tošić podseća da pobeda u derbiju rešava sve.

"U ovom novom sistemu takmičenja – to i nije neka razlika. Stiže se samo jednom pobedom u derbiju! Na nama je da slavimo u svakoj utakmici i da osvojimo što više bodova, onda – rešimo sve u direktnom duelu s Crvenom zvezdom. Ko tu bude bolji – i zaslužuje da bude prvi", naglasio je Bambi, koji ipak ne isključuje ni ostale ekipe, naročito narednog rivala Vojvodinu.

"Vojvodina je, takođe, ozbiljna ekipa, baš kao i Spartak i Voždovac, iz vrha tabele. Neće sigurno da nam bude lako, pokušaće i Novosađani u Beogradu da naprave „nešto”. Mi smo Partizan, u svakom meču idemo na pobedu! Veoma je važno što smo slavili protiv Zmajeva i napravili lepu uvertiru za Lale", zaključio je Tošić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DR DRE
Friday, 01.12.2017
11:47

Derbiju, ne derbiju. Bambi, to je samo jedan od tri Derbija, nisi bas upucen.