Bambi siguran u pobedu Srbije, žao mu je što nije sa saigračima

Autor: Pavle Knežević
ponedeljak 09.10.2017.
16:06
Izvor: Sportske.net

Zoran Tošić je zbog povrede propustio ključne mečeve reprezentacije, ali je saigrače bodrio sa tribina. Siguran je u pobedu protiv Gruzije.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Fudbaler Partizana i reprezentativac Srbije Zoran Tošić siguran je da će nacionalni tim večeras da pobedi Gruziju i da se plasira na Svetsko prvenstvo u Rusiji. Krivo mu je jer ne može da pomogne.

Srbija je plasman mogla da "overi" u Beču, ali je izgubila 3:2, tako da sada mora da pobedi Gruziju da bi bila sigurno prva.

"Žao mi je što nismo uspeli da rešimo to u Beču. Nadam se, u stvari ne nadam se, nego sam siguran u pobedu. Da nam je neko rekao pre početka kvalifikacija da će nam poslednja utakmica i pobeda protiv Gruzije doneti direktan plasman, svi bismo rekli - to je to, to je odlično. Došli smo do toga, nadam da ćemo večeras uspeti da smognemo snage i da pobedimo Gruziju pred punim tribinama", rekao je Tošić novinarima u Beogradu.

Tošić zbog povrede nije mogao da pomogne reprezentaciji u meču protiv Austrije u Beču, a propustiće i današnji duel protiv Gruzije. Novinari su ga pitali ono standardno pitanje: koliko je teško gledati sa strane?

"Bio sam u Beču, nisam mogao da gledam to kod kuće. Nisam imao mnogo prilike da igram, ali sam bio u timu za svaku utakmicu i, jednostavno, navikao sam da budem tamo, tako da mi je žao što nisam mogao i sada.

Nije mi bilo teško, seo sam u avion da bodrim svoje saigrače, tako će biti i večeras. Krivo mi je što nisam mogao da pomognem, pogotovo što je i Partizan imao dosta bitnih utakmica, ali to su stvari koje nisam mogao da utičem
", rekao je Tošić.

Utakmica izmedju Srbije i Gruzije igra se od 20.45.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Vidiiic No1
Monday, 09.10.2017
19:07

Ma bas ti je mesto medju njima

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 09.10.2017
16:08

Dace bog srece pa da nam izmena u cska u zivotu ne zaigra za reprezentaciju.