Bambi se raduje povratku na Old Traford, Zdjelar kaže da će svi uživati

Autor: Pavle Knežević
petak 30.08.2019.
14:20
Izvor: Sportske.net

Obojica veruju da Partizan može ravnopravno da se nosi sa Alkmarom i Astanom.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Prvotimci Partizana Zoran Tošić i Saša Zdjelar prilično su zadovoljni žrebom za grupnu fazu Lige Evrope, pošto će igrati sa Mančester junajtedom, AZ Alkmarom i Astanom.

"Iskreno, ja sam zadovoljan grupom. U principu je uvek bolje dobiti jednog ozbiljnijeg protivnika koji je atraktivan i za nas i za gledaoce. Biće fenomenalno iskustvo da igramo na Old Trafordu. Ja se jako radujem što ću se vratiti tamo", rekao je Tošić, koji je nastupao za Junajted.

Jasno je ko je za njega favorit.

"Možemo da se nosimo sa Astanom i Alkmarom, uveren sam da imamo kvalitet da se ravnopravno borimo za drugo mesto. Da kažemo da je Mančester glavni favorit, a nas tri imamo podjednake šanse. Bilo je i lakših i težih grupa, ali možemo da budemo zadovoljni", rekao je Tošić.

Slično razmišlja i Zdjelar.

"Mančester je ekipa koju svi poštuju, jedan od najvećih klubova na svetu i sigurno će biti mnogo lepo izaći na teren sa takvim igračima i odigrati dve utakmice, mislim da ce to svima biti veliko uživanje!
 
Što se tice AZ Alkmara i Astane, ekipe koje nisu tako zvučne kao prva, ali su ekipe koje svake godine igraju evropu i imaju veliki kvalitet, ali mislim da mozemo da se nosimo sa njima
", rekao je Zdjelar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Saturday, 31.08.2019
13:07

Bambi da dovede tog centarfora iz rusije i da se mane fudbala .

avatar
Колатерална Штета
Friday, 30.08.2019
15:07

A da, Asano će konačno zaigrati u Engleskoj :D

avatar
Колатерална Штета
Friday, 30.08.2019
14:46

U smislu prolaza dalje, najbolje bi bilo da odigramo tu jednu bez gledalaca sa Junajtedom, a u smislu gledalaca, publike onda moze sa bilo kim od ova dva kluba, ali da nam se opet dozvoli da uvedemo četvrtu frakciju...