''Bambi'' otkrio planove, ostaje li u Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.06.2018.
10:43
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Jedan od najboljih fudbalera Partizana izneo novinarima svoj stav o daljem statusu u klubu.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Danas su se fudbaleri Partizana okupili na prozivci za početak priprema za novu sezonu, trener Miroslav Đukić je na spisak stavio 34 igrača, od toga četvoricu golmana, a u priloženoj vesti možete da vidite i ko se na tom spisku nalazi.

Jedan od njih je i iskusni vezista Zoran Tošić o čijem se mogućem odlasku iz Partizana ovog leta spekulisalo u prethodnim nedeljama.

Naravno, novinare je zanimao njegov stav na tu temu, a popularni ''Bambi'' se pozvao na važeći ugovor sa Partizanom, ne odbacujući pritom i da bi zaista moglo da dođe do rastanka u slučaju nekih povoljnih ponuda.

''Imam ugovor i za sada ostajem u Partizanu. Nikada ne znate šta može da donese prelazni rok, ali za sada ostaje'', izjavio je Tošić, a prenosi ''Informer''.

On se prošlog leta vratio u Humsku posle sedam uspešnih godina u moskovskom CSKA, a sa crno-belima ima ugovor koji ističe u junu 2020. godine.

U prošloj sezoni odigrao je ukupno 34 utakmicu za Partizan u svim takmičenjima, postigao je 14 golova i upisao pest asistencija.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke