Bambi otkrio - Ovo je bio najveći problem u Junajtedu!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 23.10.2019.
10:34
Izvor: Sportske.net

Partizan sutra dočekuje Mančester junajted, a centralna figura meča bi mogao da bude Zoran Tošić.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Zoran Tošić je svojevremeno nosio dres Mančester junajteda, ali nije ostavio veliki trag u ekipi koju je tada vodio ser Aleks Ferguson.

"Odmah su me stavili u prvi tim. Na treningu je nivo bio toliko veliki da sam mislio da se radi o drugom sportu. Bilo mi je veoma teško prvih nedelja u Mančesteru. Lopta se kretala veoma brzo, niko nije mogao da izgubi loptu, osim mene. Davao sam sve od sebe, ali nije bilo dovoljno. Nije to bio fudbal koji sam znao"
, rekao je Zoran Tošić.

Zašto nije uspeo? Tošić je i tada čvrsto bio na zemlji i bilo mu je jasno zašto ne može da bude u jednom od najjačih timova na svetu.

"Mislio sam da mogu da igram za Junajted, ali postojao je razlog zašto nisam bio na njihovom nivou. Gigs je imao 36 godina, Skols 34. Oni su trenirali 200%. Živeli su fudbal 24 sata. Bilo je veliko iznenađenje za mene da ih vidim kako to rade, to je bila velika lekcija. Bili su na biciklama pre treninga, a potom su išli u teretanu", rekao je Tošić.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
djordja
Wednesday, 23.10.2019
17:12

isto kao i ti danas...ubi se trenirajuco igri da ne pricam....novi Sasa Ilic, al za malo vise love,,, bezobrazno

avatar
Nemanjici
Wednesday, 23.10.2019
17:06

Nije usoeo zato sto nije doradtao takvom klubu. Prosto

avatar
Dorotej
Wednesday, 23.10.2019
11:23

Bravo Tošiću. Iskreno si rekao. Nisi bio na tom nivou i to si priznao. Nije bilo zavera, nije bio problem što si Srbin. Zvezdini igrači juče nisu bili dorasli protivniku. Meni je kao navijaču Zvezde bilo to teško, stresno da gledam. To je priznao i Njegoš posle utakmice. Problem je kako doći na ta j nivo! Da li smo mi niža rasa od njih i nama je to nemoguće? Voleo bih ta čujem/čitam komentare.

avatar
Jelena Renovcevic
Wednesday, 23.10.2019
11:12

Pa zato igraci iz Srbije mogu samo u Srbiji i da igraju. Malo izadju napolje vide da je to ozbiljno i vrate se a novinari im naduvaju cenu.

avatar
REVØLT
Wednesday, 23.10.2019
10:56

Zar se kaze bicikla u jednini? To sigurno nije pravilno.