"Bambi" o novom Mančesteru i emocijama, može li da vodi Partizan do pobede?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 22.10.2019.
10:40
Izvor: Sportske.net

Partizan dočekuje Mančester junajted 24. oktobra, Bambi Tošić je jedna od najvećih uzdanica crno-belih.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Zoran Tošić će biti u centru pažnje u utakmici protiv Mančesterjunajteda.

Ekipa Partizana dočekuje engleskog velikana 24. oktobra, a Zoran Tošić je istakao da je tokom svog boravka u Mančesteru postao bolji čovek.

"Ja sam kao dete sanjao da zaigram za veliki Mančester junajted. Imao sam sreću da mi se to ostvari, proveo sam fenomenalnih godinu dana tamo, postao sam bolji čovek i bolji fudbaler"
, ističe nekadašnji fudbaler Mančester junajteda.

Već je igrao protiv Mančester junajteda sa ekipom CSKA.

"Imao sam priliku za CSKA da igram protiv Mančester junajteda u Ligi šampiona. Bilo je interesantno što sam mogao da odmerim snage sa njima i emotivno za mene. Drago mi je što ću ponovo igrati protiv njih i to za klub koji toliko znači za mene. Srećan što smo se plasirali u grupnu fazu Lige Evrope i što imamo priliku da igramo protiv jednog takvog velikana, a pride mogu da pokažem šta i koliko mogu
", rekao je Tošić.

Kaže da je sadašnji Mančester daleko od onog koji je bio veoma snažan kada je on nosio dres tog tima, ali da je i dalje veoma jak.

"Žao mi je što Mančester junajted nije onaj kao što je bio kada sam ja igrao tamo. Ubeđen sam da je to jedan velikan koji treba da se probudi i koji će kad-tad doći na taj svoj prepoznatljiv nivo. Tu je sa druge strane naša šansa. Mi smo veoma motivisani, nalazimo se u dobrom periodu i nadamo se dobrom rezultatu"
, rekao je Tošić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke