''Bambi'' o Nathu - Da li je zadovoljan u Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.09.2019.
19:58
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Kakvi su utisci posle nekoliko utakmica u kojima je potvrdio visok kvalitet?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Bibras Natho je po opštoj oceni najveće Partizanovo pojačanje tokom leta. Iskusni izraelski vezista već preuzima ulogu pravog vođe na terenu, odlično sarađuje sa novim saigračima na terenu, ''pakuje'' im brojne šanse, a još da ih oni koriste u većem procentu, ukupan utisak bi bio još bolji.

Uz to, bio je i dvostruki strelac protiv AZ Alkmara, pa sve ukazuje da se za kratko vreme odlično snašao u Partizanu.

Na tu temu je u razgovoru za klupski sajt progovorio i Zoran 'Bambi' Tošić, možda i najzaslužniji što je Natho ovog leta došao u Humsku.

''Vidim da je zadovoljan. On je jedan skroman porodičan momak kojeg zanima samo fudbal. Svi znamo da je imao finansijski boljih ponuda, ali je izabrao Partizan. Upisao je decu u školu, mislim da je zadovoljan, a to se vidi i na terenu'', istakao je Tošić.

Naravno, zadovoljan je i Tošić, pogotovo posle Partizanove pobede u 161. večitom derbiju i njegovog pogotka za konačnih 2:0. Bio je to Tošićev prvi gol u 'večitim derbijima' u karijeri.

''Mislim da imam lepu karijeru, osvojio sam mnogo trofeja, postigao mnogo važnih golova ali nekako je ovaj gol falio. Znate kako kažu, kakav je to igrač, a nije dao gol u derbiju. Recimo Spartaku sam dao 5, Lokomotivi 6 golova u tim moskovskim derbijima. Ali ovaj je sigurno jedan od najvažnijih'', ističe Tošić.

Priznaje da nije očekivao Zvezdinu formaciju sa tri štopera, ali očigledno, crno-beli su našli pravi odgovor.

''Ja poštujem Crvenu zvezdu, imaju dobre rezultate u prethodne 2 godine i puno uspeha. Imaju dobru ekipu, veliki broj igrača i kvalitet da se nadigravaju sa nama.

Ali, mislim da se na poslednja dva derbija videlo da Partizan izlazi da pobedi derbi. Sa jasnim ciljem. Napredujemo, nadam se da ćemo biti još bolji i da će nam to pomoći da ostvarimo planove'', poručuje Tošić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Tuesday, 24.09.2019
23:04

Stvarno vredi Natho, ali mu fali bolji egzekutor jer Sadik to nije. Mislim da će sa Markecom lepo da sarađuje.

avatar
Osijek 51
Tuesday, 24.09.2019
20:06

On je vrhunski profesionalac, Partizan takvog dugo nije imao...