Bambi nema dilemu pred revanš sa Velšanima, Ostojić otkrio zbog čega ga je sramota!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 30.07.2019.
12:35
Izvor: Sportske.net

"Crno-beli" u četvrtak prvi put na domaćem terenu i na novoj podlozi ove sezone.

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 21 sat igraju prvu zvaničnu utakmicu na domaćem terenu, na stadion Partizana stiže Konas Ki.

Velšani su poraženi na domaćem terenu u ne tako uzbudljivoj predstavi, domaćin je konstantno bio na ivici faula što ipak nije zasmetalo Strahinji Pavloviću.

"Nama će biti lakše za igru u revanšu zbog atmosfere, domaćeg terena i podloge koja je brža, a i teren je veći. Nisam čitao njihove izjave, ali mislim da nije tačno da smo imali previše faulova, oni su bili grublji nego što bi trebalo. Oni će isto tako pokušati da igraju u Beogradu, a na nama je da igramo našu igru i završimo posao."

"Moramo biti oprezni od početka jer svaka ekipa može da napravi iznenađenje bez obzira što smo mi veliki favoriti. Imao sam prilike da se nađem u kaznenom prostoru rivala što se ne dešava često igračima na mojoj poziciji, ali nadam se da ću postići gol u četvrtak. Ipak, to mi ne stvara pritisak jer mi saigrači stalno govore da nije moje da dajem golove", kazao je talentovani defanzivac.

Zoran Tošić nema dilemu kada je u pitanju pobednik u Beogradu.

"S obzirom na igru u prvoj utakmici mogli smo da slavimo i ubedljivije. Uveren sam i ubeđen da smo veliki favoriti i da ćemo pobediti i u četvrtak jer smo bolji od njih, uveren sam da ćemo odigrati bolje nego u Velsu. Oni će se boriti dok je rezultat aktivan, ali mi se pitamo i sve zavisi od nas. Mislim da bi i šef Milošević i igrači pristali da pobedimo svaku utakmicu sa 1:0, da ne primimo gol. Naravno, lepše je kad pobedimo sa većom razlikom, na tome treba da radimo kako bi korsitili svaku priliku."

Dešavalo nam se da damo jedan gol i posle ne damo drugi već primimo i onda ispustimo pobedu. Lakše nam je kada imamo prednost, prve dve utakmice su bile minimalne pobede, ali probaćemo da to bude uverljivije. Veoma je bitno da otvorimo utakmicu golom jer smo i publika i mi mnogo mirniji. Kada je 0:0 sve smo nervozniji i ne možemo da damo maksimum i zato je bitan rani gol. Još nisam video novu travu, sutra ćemo trenirati i jedva čekam jer kažu da je još bolja od prošle godine koja je bila fenomenalna", istakao je popularni Bambi.

Bojan Ostojić kaže da ga je sramota prve utakmice u Velsu i da će Partizan igrati dosta bolje u Beogradu.

"Čitav ambijent u Velsu, njihov način igre koji sam prvi put video u kojem ja sa svoje polovine iznosim loptu do poslednjih 30 metara... Bukvalno nemam nijednu lepu reč za tu prvu utakmicu, kako je to sve izgledalo. Bila je očajna za igranje, mogu samo da zamislim kakva je bila za gledanje i zato sam rekao da me je sramota. Sada očekujem dobru utakmicu jer mislim da ćemo se pokazati mnogo bolje nego u Velsu. Mi se spremmamo, verujem da će sve biti mnogo drugačije. Jedino se neće promeniti njihova igra - bunker i duge lopte jer je to sve što znaju tako da neće mnogo odstupiti od toga ni u Beogradu"
, smatra Ostojić
 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 30.07.2019
17:24

Ne smete da dozvolite sebi da vas oni nerviraju, njihovo pravo je da igraju kako žele odnosno znaju, a ako se koriste nedozvoljenim sredstvima onda bi trebao da vas nervira sudija ukoliko to ne sankcioniše, a ne da s njima raspravljate jer oni samo koriste ono što im sudija dozvoli. Koliko god da su tanki u napadu, oni su defanzivno jači od svih protivnika s kojima su srpski timovi igrali ove sezone u Evropi. Amateri ili poluamateri oni su ove sezone pobedili Kilmarnok, a pretprošle sezone taj silni Helsinki.

avatar
REVØLT
Tuesday, 30.07.2019
12:52

Bambolina leteca masina, ne moze vise da predribla ni babe na tribinama.

avatar
Südkurve München
Tuesday, 30.07.2019
12:45