Baloteli, Bane, Kolarov - Stanković otkrio, ovo je istina!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 26.12.2019.
11:22
Izvor: Sportske.net, Pink

Proslavljeni fudbaler prognozirao i pobednika Lige šampiona.

Screenshot/YouTube/Crvena zvezda
Screenshot/YouTube/Crvena zvezda

Povezane vesti

Novi trener Crvene zvezde Dejan Stanković je u izjavi za televiziju Pink odbacio navode javnosti da bi na Marakanu mogao da stigne Mario Baloteli.

"Super je što se piše o prelaznom roku, ja to poštujem, ali od toga što se napisalo nema ništa. Baloteli ostaje u Breši. Njega, Kvarežmu, Kuzmanovića nisam ni pomišljao da ih dovedem. Što se tiče stručnog dela, sa Panonćinijem sam sarađivao 2012. u Interu, pa posle toga u Udinama, on je potom obišao svet, radio za Fudbalski savez Italije. Nije se mnogo razmišljao kada sam ga pozvao. Dolazi danas oko 12 da završimo pregovore i srećan sam što će biti deo mog tima", rekao je Stanković.

On se osvrnuo i na spekulacije da bi crveno-beli dres mogli da zaduže i Bane Ivanović i Aleksandar Kolarov.

"Kada se radi o takve dve legende, ja sam realan. Bane i Kolarov imaju svoje klubove, jake ugovore, Ivanović je kapiten Zenita, Aleksandar zamenik u Romi... Realnost u ovom trenutku ne dozvoljava da razmišljamo o njima, ali nikad se ne zna. Ako nekad požele da završe karijere u Zvezdi, vrata kluba su im, dok sam tu, otvorena", kazao je strateg "crveno-belih" koji je otkrio da se klub bavi pitanjem transfera.

"Klub će da rešava sve oko transfera. To je najgori deo za trenera, jer ne znaš ko će ostati, a ko otići do poslednjeg dana. Ne mogu da budem siguran ni što se tiče dolazaka, ni odlazaka. Imamo mnogo igrača, oko 30 će ići sa nama na Kipar na prvi deo priprema, jer želim sve da ih vidim, da upoznam. A, za drugi deo u Turskoj ćemo skratiti spisak", istakao je Stanković.

Proslavljeni fudbaler je prognozirao i ko će osvojiti Ligu šampiona.

"Barselona osvaja. Mesi je ponovo počeo da igra kako zna. Uvek sam govorio u toj dilemi Mesi ili Kristijano, da kada bih mogao da biram s kim bih igrao u timu, uvek bi to bio Lionel", zaključio je Dejan Stanković u razgovoru za televiziju Pink.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Thursday, 26.12.2019
16:13

Ahahahah komicar, dajte ljudi Kmessi da uzme Ls, sa kojim timom?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 26.12.2019
13:58

Pisanjem o Ivanovicu, Kolarovu, Kuzmanovicu, Mikelu, Kvarezmi, Baloteliju zvezda pokusava da privuce paznju igraca sa mnogo nizom reputacijom koji su poceli da je odbijaju jer su videli kako se radi i cime se bavi zveda, tako nisu uspeli da dovedu Cumica, Topica i Petkovica koji su ih odjavili, a da ne pricam sto su ih letos odjavili Markovic i Leonardo.